Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ev Sahibi Ekip Denizlispor Üç Eksikle Sahaya Çıkacak; Her Yol Ispartaspor’a Çıkıyor

Ev Sahibi Ekip Denizlispor Üç Eksikle Sahaya Çıkacak; Her Yol Ispartaspor’a Çıkıyor

SPOR 27.01.2024 13:57:00 0
Ev Sahibi Ekip Denizlispor Üç Eksikle Sahaya Çıkacak;  Her Yol Ispartaspor’a Çıkıyor

Ispartaspor’un bugün deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçta ev sahibi ekip üç eksikle sahaya çıkacak. Aynı zamanda taraftarsız oynayacak. Dolayısıyla, ev sahibi ekip için tüm bu olumsuzluklar çerçevesinde Denizli Atatürk Stadında Ispartaspor’a sadece maçı kazanmak kalacak. 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta düşme hattında yer alan Denizlispor'da Isparta 32 maçı çıkış karşılaşması olarak görülüyor. Yeşil-siyahlılar, Isparta maçı ile galibiyet serisi yakalama peşinde.

DENİZLİSPOR ÜÇ 

EKSİKLE SAHAYA ÇIKACAK 

Öte yandan; ev sahibi ekip Denizlispor’da Berkant Gündem, Kemal Çetinkaya ve Emre Burgaz'ın sakatlıkları sürmesi nedeniyle bugünkü maçta sahadaki yerlerini alamayacaklar. Burnu kırıldığı için ameliyat olan ve Karaman FK maçında görev almayan Emirhan Kaşçıoğlu ise bugünkü maçta özel maske ile oynayabilecek. 

EN BÜYÜK SİLAHLARI BEKİR 

Transfer tahtası kapalı olan Denizlispor’un bugünkü Ispartaspor maçındaki en büyük gol silahı ise Golcüsü Bekir Turaç Böke olacak. Bilindiği gibi, bu futbolcu Isparta’daki maçta da gol atmıştı. 

HER YIL ISPARTASPOR’A ÇIKIYOR 

Ev sahibi ekipte sakatlıkların çokluğu ve seyirci cezası nedeniyle stada Yeşil – Siyahlı taraftarların alınmayacak olması konuk ekip Ispartaspor için büyük avantaj sağlıyor. Bu doğrultuda, bugünkü maçta tüm yollar Ispartaspor’un galibiyetine çıkıyor. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °