Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Etimesgut Yenilgisi Yeşil – Pembeli Taraftarları Üzdü; Bu Mağlubiyet Hiç İyi Olmadı!

Etimesgut Yenilgisi Yeşil – Pembeli Taraftarları Üzdü; Bu Mağlubiyet Hiç İyi Olmadı!

ISPARTA 20.11.2023 08:48:00 0
Etimesgut Yenilgisi Yeşil – Pembeli Taraftarları Üzdü;  Bu Mağlubiyet  Hiç İyi Olmadı!

Ispartasporlu Taraftarlar, çok iyi giden takımın Etimesgut Belediyespor’a hem de kendi saha ve seyircisi önünde yenilmesinin iyi gidişata büyük darbe vurduğunu belirterek; “Liderlik mücadelesi veren takımların puan kaybettiği haftada büyük bir fırsat elden kaçtı. Bu mağlubiyet gerçekten hiç iyi olmadı” dediler. 

Dün, kendi saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 1 – 0 mağlup ayrılarak altın değerinde üç puan kaybetti. Maç boyunca vasat bir oyun ortaya koyan ve etkili olamayan Yeşil- Pembeli ekip, 78. Dakikada yediği gole cevap veremeyince mağlup olmaktan kurtulamadı. 

YEŞİL – PEMBELİ TARAFTARLAR; 

“BÜYÜK BİR FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİK”

Ligde her maçın artık final niteliğinde olduğunu ve dolayısıyla lider de olsa son sırada olsa tüm takımları aynı derecede ciddiye alarak sahada mücadele edilinmesi gerektiğini vurgulayan Yeşil – Pembeli Taraftarlar; “Sanıyorum dünkü maçta takımımız rakibini ciddiye almadı ve rahat kazanacağını sandığı maçı kaybederek büyük bir fırsatı elinden kaçırmış oldu. 

“KAZANSAYDIK LİDERLE ARAMIZDAKİ 

FARK BİR PUANA DÜŞECEKTİ” 

Zira, grupta lider Amedspor ve Erzincanspor mağlup olmuş, Iğdır FK ise berabere kalmıştı. Ispartaspor’un galip gelmesi halinde grup ikinciliği devam edecek ve lider Amedspor ile arasındaki puan farkı bire düşecekti. Ancak, bu mağlubiyetle, adeta tepside Ispartaspor’a sunulan bu imkanları takım elinin tersiyle itmiş oldu. Grupta haftanın en karlı takımı ise Uşakspor’u deplasmanda mağlup eden Kastamonuspor oldu ve bizim mağlup olduğumuz haftada 3. Sıradan 2. Sıraya yükselerek Ispartaspor’u 3. Sıraya itti. 

“TAKIM KOMPLE 

İYİ OYNAMADI” 

Dünkü maçta, takımımız komple iyi bir oyun ortaya koyamadı. Rakip takım Ispartaspor ceza sahasına iki defa geldi ama birini golle sonuçlandırdı. Ispartaspor ise bunu başaramadı ve altın değerinde üç puanı kaybeden taraf oldu. 

“MEHMET’İN YOKLUĞUNDA 

DİĞER FORVETLER ETKİSİZ KALDI” 

Mehmet Küçükdurmuş’un sarı kart cezalısı olması nedeniyle takımdaki yerini alamadığı maçta Mehmet’in yerine giren Haşim Çoban’ın forvet adına yaptığı hiçbir şey yoktu. İki defa mutlak gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Onun yerine ilerleyen dakikalarda oyuna giren Zeki Saki de maçta bir varlık gösteremedi ve grubun en az gol atan takımından gol yedik, karşılığında bir gol bile atamadık. 

“BU MAĞLUBİYET 

GERÇEKTEN İYİ OLMADI”

Sonuçta, rakibi hafife almamız bize pahalıya mal oldu. İnşaallah bundan sonraki tüm maçlarda rakibin pozisyonuna bakılmaksınız ciddi bir şekilde oynar ve rakiplerimizi mağlup ederek yolumuza devam ederiz. Buna da gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağımız 24Erzincanspor maçıyla başlarız” dediler. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °