Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

‘Esnafımız daha iyilerine layık’

‘Esnafımız daha iyilerine layık’

ISPARTA 20.12.2017 07:01:00 0
‘Esnafımız daha iyilerine layık’
Gül Küçük Sanayi Sitesi düğün salonunda başlayan restorasyon çalışmaları son hızla devam ediyor. İç işleri nerdeyse tamamlanan Modapark Gül Balo ve Kongre salonun dış cephesi ise Çırağan Sarayından esinlenilen bir mimari ile yenilenecek. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “esnafımız çok daha iyilerine layık” diyerek bugüne kadar verdikleri sözleri esnafın desteği ile yaptıklarını ve yeni projelerin ise yolda olduğunu söyledi.
Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı ve Yönetimi Gül Sanayi Sitesini modern bir düğün salonuna kavuşturuyor. Gül Sanayi Sitesinde görev yaptığı 4 yılda yaptığı çalışmalarla sanayiyi çok ileriye taşıyan Mehmet Boyacı gül sanayi sitesinde yeni bir projeye imza attı.
Atıl durumda olan düğün salonu, son iki yılda Isparta'nın en iyi düğün salonu seçilen Modapark Düğün Salonu  işletmecileri olan Serkan ve Erkan Başpınar kardeşler tarafından işletilecek. Düğün salonu ihalesini aldıkları gün tadilat ve restorasyon çalışması başlatan Serkan ve Erkan Başpınar kardeşler dış cephe için Çırağan Sarayından esinlenilen bir mimari hazırlattılar. Gülses Gazetesi

İÇ İŞLERİ TAMAMLANDI
Modapark Gül Balo ve Kongre Salonu olarak hizmet verecek düğün salonunun iç işleri nerdeyse tamamlandı. Gül Küçük Sanayi sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı verdikleri sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek “450 üyemize yap, işlet, devret modeli ile modern bir düğün salonu kazandırıyoruz. Üyelerimizin %20 indirimli olarak hizmet alacakları düğün salonun yenilenme çalışmalarının 30 Ocak’a kadar tamamlanması hedefleniyor” dedi. 
OTOPARK SORUNU YOK
Boyacı “üyelerimizin desteği ve ekibimizle Gül Küçük Sanayi Sitesinde 20 yıldır yapılamayan işleri yaptık. Yaptığımız çalışmalara destek veren devletimize ve belediyemize de teşekkür ediyoruz. Valilik ve belediye gibi kurumlarımızla, milletvekillerimizin toplantı ve etkinliklerine salonumuz ücretsiz olarak tahsis edilecektir. Engelli ve yaşlılar için asansör bulunacak düğün salonunda, çocuk oyun parkı, dinlenme odası, mescit, gelin odası, kafeterya  hizmetleri verilecek. Isparta’nın tek otopark sorunu olmayan düğün salonu olacak. 850 kişilik Modapark Gül Balo ve Kongre Salonu düğün, davet, sünnet, nişan, kına, konferans, kongre, toplantı, mevlüt ve iftar organizasyonlarına yemekli yada yemeksiz her türlü hizmeti Isparta halkına sunulacaktır” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °