Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Eski Hakem ve Gözlemci Ender Kersu; Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Hakem ve Gözlemci Ender Kersu; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 29.12.2021 14:22:00 0
Eski Hakem ve Gözlemci Ender Kersu; 
Son 
Yolculuğuna 
Uğurlandı
Isparta’da yıllarca Futbol Hakemliği yaptıktan sonra maçlarda Gözlemci olarak görev yapan ve bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ender Kersu Çünür’de son yolculuğuna uğurlandı.
 
Isparta İl Hakem Kurulu’nda da görev yapan ve Koronavirüs karantinası dün sona eren ve Koronavirüs pandemisinin tetiklemesi sonucu bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ender Kersu(42) sevenlerini büyük üzüntüye boğdu.
ISPARTA’DA SPOR CAMİASI
BU CANEZE NAMAZINDAYDI
Eski Hakem ve Gözlemci Ender Kersu için bugün Çünür Mahallesi Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kersu’nun cenaze namazına; Isparta (ASKF) Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak, Isparta İl Kurulu Başkanı, Isparta Gözlemciler Derneği Başkanı, Amatör Spor Kulüplerinin Başkan ve Temsilcileri ile spor camiasının yakınen tanıdığı simalar katıldı.
ÇÜNÜR MEZARLIĞINDA
TOPRAĞA VERİLDİ
Kersu’nun nanaşı, Çünür Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çünür Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, arkadaşım merhum Ender Kersu’ya Allah’tan Rahmet, Isparta Hakem ve Spor Camiası başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER




 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °