Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ERYA MOBİLYA’dan; Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası

ERYA MOBİLYA’dan; Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası

ISPARTA 28.05.2023 10:24:00 0
ERYA MOBİLYA’dan;  Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası

Gülkent'in Düğün Paketçisi ERYA MOBİLYA vatandaşların yeni konsept mobilyalara sahip olmaları için kampanyalarını sürdürüyor. ERYA Mobilya Sahibi Erhan Pala, bu doğrultuda ‘Eskiyi Getir Yeniyi Götür’ kampanyası ile evlerin daha güzel ortama kavuşturmaya devam ettiklerini söyledi. ERYA Mobilya SANTEK Fuarında da yerini alacak. 

Kendilerine getirilen eski mobilyaları değerinde alarak vatandaşlara en yeni konsepte mobilyalar verdiklerini ifade eden ERYA Mobilya Sahibi Erhan Pala, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “ERYA Mobilya olarak, uzun yıllardır Isparta’ya mobilya sektöründe hizmet veriyoruz. Yatak odasından oturma odasına, çocuk odasından her türlü mobilya çeşitlerine kadar Isparta’da konutları donatmayı ve Isparta’nın Düğün Paketçisi olmayı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, mevcut mobilya çeşitlerini ve mobilya sektöründeki son model ürünleri mağazamızda halkımızın beğenisine sunuyoruz” dedi. 

“ESKİYİ GETİR, YENİYİ GÖTÜR 

KAMPANYAMIZ SÜRÜYOR” 

ERYA Mobilya Sahibi Erhan Pala, tüm bu çalışma ve hizmetlerinin yanı sıra çeşitli zaman süreçlerinde de geliştirdikleri yeni proje ve kampanyaları vatandaşlara sunduklarını vurgulayarak; “Bu kampanyalarımızdan birisi de ‘Eskiyi Getir, Yeniyi Götür’ Kampanyasıdır. Hali hazırda mağazamızda sürdürdüğümüz bu kampanya çerçevesinde vatandaşlarımızın eski mobilyalarını değerinde alıp bu rakamı yeni mobilya ücretlerinden düşerek (mahsup ederek) kendilerine yeni konsept mobilyalar veriyoruz. 

“KAMPANYAMIZA SİZ DE 

KATILIN VE KAZANIN”

Bilindiği gibi; Yaşam alanlarında uzun süre kullanılan eski eşyalar yenilenmek istediğinde eşyaların satılması büyük bir sorun olabilir. Yeni eşyaların alınması ile birlikte eski eşyaları koyacak yer kalmaması, satış sürecinde eşyaların taşınması için nakliyat hizmeti gerekmesi gibi durumlar eskiyi getir yeniyi al kampanyasını ilgi çekici hale getirmektedir.

“VATANDAŞLARIMIZI 

MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ”

Biz de ERYA Mobilya olarak bu noktadan hareketle, eski mobilyalarını değiştirmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyor ve eski mobilyalarını yenisiyle değiştiriyoruz. Ben, eski mobilyalarını değiştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyorum” dedi. 

“FUARDA BİZİ ZİYARET 

ETMEYİ UNUTMAYIN” 

ERYA Mobilya Sahibi Erhan Pala, 7 – 11 Haziran tarihlerinde Gökkubbe Fuar Merkezinde açılacak olan SANTEK Fuarında yerlerini alarak stand açacaklarını da belirterek, tüm vatandaşları fuar boyunca ERYA Mobilya Standını ziyaret etmeye davet etti. 

ERYA MOBİLYA İLETİŞİM;

Adres: Yayla Mahallesi 1602 Sok. No.31/A – Isparta

Tel: (0246) 261 21 81

GSM: 0532 511 60 58

Web: eryamobilya

ERYA MOBİLYA YENİ KONSEPT 

MOBİLYALARDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °