Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi’nden Rektör Çatal’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi’nden Rektör Çatal’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 25.12.2022 15:28:00 0
ENSAR Vakfı Isparta Şubesi’nden Rektör Çatal’a; Hayırlı  Olsun  Ziyareti

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan ve yönetimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla geçtiğimiz ay Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne (ISUBÜ) atanan Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arlan ve Yönetim Kurulu üyeleri Rektör Çatal’ı ziyaret etti. Söz konusu ziyarete, Başkan Arslan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Erpolat ve Cavit Güleç katıldı.

BAŞKAN ARSLAN; “GÖREVİNİZDE

BAŞARILAR DİLİYORUM”

Rektör Yılmaz Çatal’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Ensar Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Ensar Vakfı olarak Isparta’da yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler vererek; “Ensar Vakfı olarak size bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

REKTÖR ÇATAL; “ZİYARETİNİZ

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ı Makamında ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına dayanarak hareket ettiğini görüyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Yürütmekte olduğunuz insan merkezli çalışmaları ve toplumu bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma yönündeki faaliyetleri önemsiyorum. Hepimizin derdi, Isparta’ya hizmet etmektir” dedi. 

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °