Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ensar Vakfı Isparta Şubesi; Şehitlerimiz İçin Pişi Dağıttılar

Ensar Vakfı Isparta Şubesi; Şehitlerimiz İçin Pişi Dağıttılar

ISPARTA 14.07.2020 15:27:00 0
Ensar Vakfı Isparta Şubesi; 
Şehitlerimiz 
İçin Pişi 
Dağıttılar
Ensar Vakfı Isparta Şubesi tarafından, Ayasofya’nın açılması ve 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhları için Kaymakkapı Meydanında Pişi ikramında bulunuldu.  
 
15 Temmuz Şehitleri ve Ayasofya’nın açılması sebebiyle şehit olanların aziz ruhlarını yâd etmek ve tüm şehitler için pişi dağıtıldı.
Darbe girişiminin dördüncü yıl dönümü Isparta’da çeşitli etkinliklerle anılıyor. Bu doğrultuda; Ensar Vakfı Isparta Şubesi de Kaymakkapı Meydanı’nda toplanan kalabalığa pişi dağıttı. Ensar Vakfı Isparta Şube Merkezinin Damgacı Sokaktaki binasının önünde kurdukları sofralarda pişi yapan kadınlar hazırladıkları ocaklarda hamurları pişirdi. Daha sonra vatandaşlar yardımıyla pişiler Kaymakkapı Meydanına getirilerek meyanın yan tarafından yeni yapılan dükkânların önünde oluşturulan masalarda vatandaşlara dağıtıldı.
ENSAR VAKFI 15 TEMMUZ
ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI
Ensar Vakfı Isparta Şubesi, 15 Temmuz Şehitlerini unutmadı. Kaymakkapı Meydanında pişi dağıtımı yapan Vakıf yöneticileri ve pişi ikramını alan vatandaşlar şehitlerimiz için de dua etti.  
ARSLAN; “ÜLKEMİZ O GECE HAİN BİR
DARBE GİRİŞİMİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI”
Yaptıkları etkinlikte gerek maddi ve manevi gerek dualarıyla destek veren tüm vatandaşlara teşekkürlerini ileten Ensar Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan; “Bundan tam dört yıl önce 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Ancak, bu hainler karşılarında önce Türk Milletini sonra vatan korumasında terörizme karşı her zaman her daim canla başla mücadele eden Türk Ordumuzu buldular.
“HER ZAMAN VATANIMIZI
KORUMAYA HAZIRIZ”
Bizler her zaman ordumuzun mücadelesinde onların yanındayız. Öncelikle ordumuzun muzaffer olduğuna eminiz. 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi ordu – millet her zaman el ele birlik ve beraberlik içindedir. Bu vesileyle Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle Ensar Vakfı Isparta Şubesi olarak bizlerin de her zaman göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ensar Vakfı olarak bugün burada şehitlerimizi anmak istedik. Onların her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Yüce Allah Türk ordumuzu muzaffer, askerimizi her zaman muhafaza eylesin. Cenab – ı Allah böyle hainlere de aman vermesin” dedi.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °