Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi’nden Vali Aydın Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi’nden Vali Aydın Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 16.06.2022 19:05:00 0
ENSAR Vakfı Isparta Şubesi’nden Vali Aydın Baruş’a; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan ve yönetimi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valiliğine atanan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arlan ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti. Söz konusu ziyarete, Başkan Arslan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Erpolat, Huriyet Kutlu ve Cavit Güleç katıldı.
BAŞKAN ARSLAN; “GÖREVİNİZDE
BAŞARILAR DİLİYORUM”
Vali Aydın Baruş’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Ensar Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Ensar Vakfı olarak Isparta’da yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında Vali Baruş’a bilgiler vererek; “Ensar Vakfı olarak size bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
VALİ BARUŞ; “HEPİMİZİN AMACI
ISPARTA’YA HİZMET ETMEKTİR”
Vali Aydın Baruş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına dayanarak hareket ettiğini görüyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Yürütmekte olduğunuz insan merkezli çalışmaları ve toplumu bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma yönündeki faaliyetleri önemsiyorum. Hepimizin derdi, Isparta’ya hizmet. Bu anlamda Isparta’ya en iyisini kazandırabilmek için el ele verip güzel hizmetler sunabilmenin gayreti içinde olacağız” dedi.
Ziyaretin sonunda, ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan Vali Aydın Baruş’a tablo hediye etti.
ZİYARETTEN GÖRÜNTÜLER:


 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °