Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan; Unutmadık, Unutturmayacağız

ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan; Unutmadık, Unutturmayacağız

ISPARTA 15.07.2021 09:29:00 0
ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan; 
Unutmadık, 
Unutturmayacağız
ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, hain terör örgütü ve işbirlikçilerinin unutulmadığını ve unutturulmayacağını açıklandı.
 
Şube Başkanı Arslan, mesajında; “Bu hain darbe ve işgal gecesinde, Anadolu insanı melekleri imrendiren bir kıyam ile sabaha kadar canla başla mücadele ederken, dünyanın tüm mazlum milletlerinin yüreği bu necip millet ile atmış, gözyaşı ile yoğrulmuş dualar, vatanın her bir mabedinden yükselen selalar mazlum milletimizi sarıp sarmalamıştır” dedi.
 
15 Temmuz'un bir kahramanlık destanı olduğunu, tarih yapan ve tarih yazan bir milletin torunları olarak yeni bir tarih yazıldığını belirten ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan; “Yüzyıllar içinde etle tırnak gibi kaynaşmış olan milletimizin dünyaya takdim ettiği bu kararlı tutum her türlü takdirin üzerindedir. Kaldığımız yerden devam ediyoruz.
 
15 Temmuz darbe girişimi gecesinin yıl dönümünde, Ensar Vakfı Isparta Şubesi olarak bir kez daha, dünyanın tüm mazlumlarına umut, tüm mahrumlarına şefkat eli, tüm ezilmişlerine dert ortağı ve çare olmaya niyetli ve kararlı olan bu aziz milleti yok etmek ve bu vatanı bölüp parçalamak isteyen dâhili ve harici düşmanlara ve hainlere karşı, bütün kararlılığımızla ilan etmek istiyoruz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'in dediği gibi; "Ne yaparsanız yapın asla başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka asla boyunduruk vuramayacaksınız” dedi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °