Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Enerji Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Servet Korkmaz’dan; Geçmiş Olsun Mesajı

Enerji Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Servet Korkmaz’dan; Geçmiş Olsun Mesajı

ISPARTA 21.08.2023 16:24:00 0
Enerji Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Servet Korkmaz’dan;  Geçmiş Olsun Mesajı

Enerji Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Servet Korkmaz, Toplu Sözleşme müzakereleri sırasında yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ve tedavisi süren Toplu Sözleşmeden sorumlu Memur – Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir – Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul'a acil şifalar dileklerini göndererek; “Ailesine ve teşkilatımıza geçmiş olsun diyor, dua bekliyoruz” dedi. 

GÖRÜŞMELER SIRASINDA

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Memur – Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir – Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmeleri sırasında kalp krizi geçirdi. Dün saat 22.30 civarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında devam eden 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmeleri sırasında rahatsızlandı. Aracıyla Bilkent Şehir Hastanesine götürülen Tonbul, kalp krizi teşhisiyle tedavi altına alındı. Tedavisi hastanede devam eden Tonbul'un, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ISPARTA ŞUBE BAŞKANI KORKMAZ’DAN

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI 

Enerji Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Servet Korkmaz, durumu öğrenir öğrenmez genel merkezi arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bu konuda sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayınladı. 

Başkan Servet Korkmaz mesajında; “Memur – Sen Genel Başkan Yardımcımız ve Enerji Bir – Sen Genel Başkanımız sayın Hacı Bayram Tonbul'a geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı acil şifalar diler, ailesine ve teşkilatımıza geçmiş olsun temennilerimi sunarım. Dualarımız onunla” dedi.

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °