Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

En Az İlkokul Mezunu 125 Bin 366 Personel Alımı Başvuruları Başladı! 55 Yaşa Kadar Herkes Başvurabilir: İşte Aranan Kadrolar

En Az İlkokul Mezunu 125 Bin 366 Personel Alımı Başvuruları Başladı! 55 Yaşa Kadar Herkes Başvurabilir: İşte Aranan Kadrolar

SON DAKİKA 3.07.2022 20:15:00 0
En Az İlkokul Mezunu 125 Bin 366 Personel Alımı Başvuruları Başladı! 55 Yaşa Kadar Herkes Başvurabilir:
İşte 
Aranan
Kadrolar
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) acil olarak işçi alımı yapılacağını duyurdu. Bu noktada 27 Haziran 2022 tarihi itibari ile 125 bin 366 personel alımı yapılacağı aktarıldı. İŞKUR personel alım ilanlarını her gün güncellemeye devam edildiği belirtilirken hangi kadrolardan alım yapılacağı da paylaşıldı.
 
125 BİN 366 PERSONEL ALIMI
İŞKUR bekçi, hastane personel, büro memuru, temizlik görevlisi, işçi ve çok daha fazla meslek için personel alımı yapacağını duyururken bununla beraber 125 bin 366 personel alımı yapılacağı aktarıldı.
BAŞVURU DETAYLARI
İŞKUR üzerinden başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların nasıl yapılacağı da açıklanırken online başvuru yapacak olan vatandaşlar aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada ilanlara ulaşacak ve talep edilen ilanın içine girilerek yukarıda bulunan e-Devlet ile giriş bölümünden giriş yapılarak özgeçmiş oluşturmak sureti ile başvurular yapılabilecek. Ayrıca isteyen adayların en yakın İŞKUR şubesine giderek başvurabileceği de belirtildi.
GENEL ŞARTLAR
Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan vatandaşların genel şartlara ve firmalar tarafından belirlenen özel şartlara haiz olması gerekiyor. Bu noktada genel şartlar şöyle oluyor:
2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.
18 yaşını tamamlamış olmak.
Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak
Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.
En az ilköğretim mezunu olmak,
Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.
Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °