Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

EMRESPOR, SU DURAĞI GENÇLERİNİ 2. YARIDA ÇÖZDÜ

EMRESPOR, SU DURAĞI GENÇLERİNİ 2. YARIDA ÇÖZDÜ

SPOR 28.02.2022 14:53:00 0
EMRESPOR, SU DURAĞI 
GENÇLERİNİ  2. YARIDA ÇÖZDÜ
BAL ligindeki tek temsilcimiz Isparta 32 Emrespor evinde oynadığı Karaman Su durağı gençler birliği takımını 5-1 yenerek zirve iddiasını sürdürürken, ilk 45 dakikada zorlandığı maçın çözümünü 2. Yarıda buldu ve maçı 5-1 kazandı.
 
         Teknik sorumlu Mustafa Özsavlu, Emre Topbaş’ın cezalı oluşları, Bahri Arslanlı’nın da sakatlık sebebiyle oynamadığı maç günlük güneşlik ancak soğuk bir havada oynanırken, kırmızı-siyahlılar ilk 45 dakikada zorlandılar. Rakip Su durağı gençleri dinamik koşan ve sahanın her yerinde pres yapan özellikleriyle ilk 45 dakikada Emrespora geçit vermedi. Tipik bir orta saha mücadelesi izledik. Devre arası fırça etkili oldu ve 2. Yarıda bambaşka bir Emrespor karşımıza çıktı.
         Maçın hakemleri Umut Tokmak, Veysel Ayaydın, M.Ayberk İbiş ve İ.Yasin Çiftçi başarılı bir maç yönettiler. 
         2. devre başında 3. Bölgeye yerleşen şimşekler dakika 46.08’de golü buldu. Ve rahatladı. Gökhan’ın sert şutunda topu elinden Sudurağı  kalecisi Samet kaçırdı, dönen topa Sezer 6 pas içinde iyi vurdu ve fileleri havalandırdı.  1-0
Maç bu golle çözüldü ve rakip takımın direnci kırıldı. 54. Dakikada defanstan kopup gelen Murat Yakut 35 metreden şahane vurdu, top öne çıkan kaleci Samet  üzerinden filelere takıldı. 2-0  58. Dk Gökhan 65. Dakikada Onur skoru 4-0’a taşıdılar. 70. Dakikada rakip takım Mehmet’le tek golüne kavuştu. 4-1
Maç böyle biter derken 89. Dakikada Hamzacan, Su durağı defansının duraksadığı anda  şahane bir vuruş yaptı. Ve top filelere gitti. 5-1 Maçta bu skorla bitti.
(BİZDEN BİR NOT :  Şimşekler sakat Bahri ile cezalı Emre Topbaş’ın kanat bindirmelerini çok arıyor. Öte yandan  Emrespor bu hafta sonu lider Sarayönü belediyesporla çok hayati ve kritik maça çıkacak.
Şampiyon olmak istiyorsa, bu maçı kazanıp gelmeli. Yok iddiamız  bu kadar derse yapacak fazla bir şey yok. Emrespor yöneticilerinin de bu maçta kesenin ağzını açıp, futbolculara prim takviyesinde bulunması bekleniyor. )
Moral-motivasyon, fiziki güç kadar, maddi dopingler de futbolun bir parçası, maalesef. Haydi başarılar sizinle olsun şimşekler.
Gidin, yenin Sarayönü’nü ve zaferle dönün.  Zira ligin bitimine son 5 hafta kaldı. Sıkın dişinizi. 
                                                                                                       Saygılarımızla.
        

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °