Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Emniyet Müdürü Koçak’tan Başkan Tural Ve Oda Başkanlarına Ziyaret

Emniyet Müdürü Koçak’tan Başkan Tural Ve Oda Başkanlarına Ziyaret

ISPARTA 31.10.2023 14:54:00 0
Emniyet Müdürü Koçak’tan Başkan  Tural Ve Oda Başkanlarına Ziyaret

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanlarını ziyaret etti. 

Bir süre önce Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Cengiz Koçak, Esnaf Odaları Birliğine iade-i ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü Koçak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Başkanı Tural “Sayın Müdürümüze ilimizde göreve başladığında hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. 

Bugün de bizlere kendileri iade-i ziyarette bulundu. Isparta bir huzur kenti. Tabi bu polisimiz, güvenlik güçlerimiz sayesinde oluyor. Esnafımız gece uyuyup,  sabah huzurla işyerlerini açabiliyorsa, bu polisimizin sayesinde. Sizlerin şahsında ilimizde asayişin daim olması, huzurun ve güvenliğin sürmesi noktasında gece gündüz demeden yoğun bir çalışma sergileniyor. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Emniyet Müdürü Koçak da Birlik Başkanı Tural ve oda başkanlarına teşekkür ederek, “Halkımızın huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için her zaman sizlerin hizmetindeyiz. Demokrasi, hukuk ve kanunlar çerçevesinde bize verilen görevi her türlü fedakarlıkla yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi. Ziyarette Emniyet Müdürü Koçak, Birlik Özel Defterini de imzaladı. Birlik Başkanı Tural, Koçak’a Türk Bayrağı rozeti armağan etti. Ziyaret iyi dilek temennileriyle son buldu. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °