Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Emeklilerin İsyanını Cumhur İttifakının Diğer Partileri BBP ve YRP Bile Duydu Ancak; Ak Parti Duymuyor!!!

Emeklilerin İsyanını Cumhur İttifakının Diğer Partileri BBP ve YRP Bile Duydu Ancak; Ak Parti Duymuyor!!!

EKONOMİ 8.08.2023 21:45:00 0
Emeklilerin İsyanını Cumhur İttifakının Diğer Partileri BBP ve YRP Bile Duydu Ancak;  Ak Parti Duymuyor!!!

Seçim öncesi sözler verip, seçim sonrası işçiye ve memura istediği zammı veren ancak emekliye vermeyen Ak Parti, emeklilerin isyanını duymuyor veya duymasına rağmen kulaklarını tıkamaya devam ediyor. 

Bilindiği gibi, emeklilerin mağduriyetini ve isyanını Cumhur ittifakından ilk duyan parti Büyük Birlik Partisi (BBP) olmuştu. BBP Lideri Mustafa Destici, emeklilerin yapılan % 25’lik zammın son derece düşük kaldığını ve bunun da mağduriyete neden olduğunu belirterek; “Emeklilere de en kısa zamanda yeterli seyyanen zam maaşlarına yansıtılmalıdır” açıklamasında bulunmuştu. 

SON AÇIKLAMA FATİH ERBAKAN’DAN GELDİ 

BBP’den sonra emeklilerin isyanını duyan Cumhur İttifakının diğer ortağı Yeniden Refah Partisi oldu. YRP Lideri Fatih Erbakan ‘Emeklilerimiz için yılbaşına kadar beklenmemeli” açıklamasında bulundu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muğla İl Başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmada, emeklilerin mağdur durumda olduğunu ve yılbaşını beklememeleri gerektiğini belirtti. "Emeklilerimizin yılbaşını bekleyecek durumu kalmamıştır. Gerçekten de mağdur durumdadırlar. Avrupa'yla kıyaslandığında aradaki uçuk fark net bir şekilde ortada. Muğla'dan her zaman yaptığımız çağrımızı yineliyoruz. Emeklilerimiz için yılbaşına kadar beklenmemelidir” dedi.

HERKES DUYDU 

SADECE AK PARTİ DUYMADI!!! 

Öte yandan, emeklilere yapılan haksızlığı ve emeklilerin isyanını hükümeti oluşturan Cumhur ittifakından tüm partiler duydu ancak sadece Ak Parti duymadı veya bilerek duymamazlıktan geliyor.

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °