Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nde; A.Kadir Ersal’a Güvenoyu

Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nde; A.Kadir Ersal’a Güvenoyu

ISPARTA 26.07.2021 13:45:00 0
Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nde; 
A.Kadir 
Ersal’a 
Güvenoyu
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığında kongre heyecanı yaşandı. İki adayın yarıştığı seçimlerde mevcut Başkan Abdülkadir Ersal 747 oy alarak tekrar başkanlığa seçilirken, diğer aday Hayati Yıldız ise 110 oyda kaldı.
 
18 bin üyesiyle Isparta’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesinde 14. olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Bugün saat 10.30’da başlayan ve Isparta Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Abdülkadir Ersal tekrar seçilerek güven tazeledi. İki adayın yarıştığı kongrede Ersal 747 oy alırken, rakibi Hayati Yıldız ise 110 oy aldı.
GENEL BAŞKAN KAZIM ERGÜN
KONGRENİN DİVAN BAŞKANLIĞINI YAPTI
Genel Başkan Kazım Ergün'ün Divan Başkanlığını yaptığı kongreye üyeler büyük ilgi gösterdi. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanlarının da katıldığı ve saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongrede daha sonra diğer gündem maddeleri görüşülerek üyelerin oylarına sunuldu. Büyük heyecanın yaşandığı genel kurulda toplam 857 oy kullanılırken, yapılan oy sayımı sonrasında Mevcut Başkan Abdülkadir Ersal 747 oy, diğer başkan adayı Hayati Yıldız 110 oy aldı.
ERSAL; “EMEKLİLERİMİZİN BİZE OLAN
GÜVENLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
Yapılan kongrede sonrası Üyelere yönelik teşekkür konuşması yapan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı ve aynı zamanda Genel Merkez Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ersal; “Bugün üyelerimiz yine bizleri onurlandırdı ve verdiği destek ile görevimize devam etmemizi istedi. Başta TOKİ konutları gibi yarım kalmış projelerimiz var. Bu projelerimizi tamamlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere güvenen ve inanan üyelerimizin haklarını savunup sorunlarının giderilmesi noktasında yoğun mücadelemiz devam edecektik. Katılım gösterip oy veren vermeyen tüm üyelerimize yönetimim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
İŞTE EMEKLİLER DERNEĞİ YÖNETİMİ
Söz konusu kongrede yapılan seçimler neticesinde; Abdülkadir Ersal Başkanlığındaki Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Elmas Öz, Sabri Şahin, Mehmet Şevik, Mehmet Bozdoğan. Denetim Kurulu: Mehmet Tunç, İrfan Şentürk ve Hasan Daşyol.
İŞTE KONGREDEN GÖRÜNTÜLER;




Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °