Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı A. Kadir Ersal; Demokrasi Şöleni Havasında Bir Kongre Yaptık

Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı A. Kadir Ersal; Demokrasi Şöleni Havasında Bir Kongre Yaptık

ISPARTA 27.07.2021 13:53:00 0
Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı A. Kadir Ersal; 
Demokrasi Şöleni
Havasında Bir 
Kongre Yaptık
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Isparta Şubesi Başkanı Abdulkadir Ersal, dün gerçekleştirdikleri kongrede Türkiye’nin ve Isparta’nın özlediği görüntülere sahne olduğunu belirterek; “Son derece olgun bir ortamda geçen kongremiz adeta demokrasi şölenine dönüştü” dedi.
 
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığı’nın olağan genel kurulu 26 Temmuz Pazartesi günü yani dün gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı kongrede yapılan seçimlerde mevcut Başkan Abdülkadir Ersal 747 oy alarak tekrar başkanlığa seçilirken, diğer aday Hayati Yıldız ise 110 oyda kaldı.
BAŞKAN ERSAL’DAN
KONGRE DEĞERLENDİRMESİ
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Isparta Şubesi Başkanı olan ve aynı zamandan Genel Merkez Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Abdülkadir Ersal dün gerçekleştirdikleri kongreyi değerlendirdi.
BAŞKAN ERSAL; “KONGREMİZİ TAM
BİR OLGUNLUK İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK”
Kongreden çıkan sonucun kendilerine ‘daha çok çalışma’ mesajı verdiğini ve yeni dönemde bunun gereğini yerine getireceklerini ifade eden Başkan Abdülkadir Ersal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Isparta Şubemizin 14. Olağan Kongremizi Genel Başkanımız sayın Kazım Ergün’ün katılımlarıyla 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü Halk Eğitimi Konferans Salonunda gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
“ÜYELERİMİZE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Tam bir olgunluk içinde ve adeta demokrasi şöleni halinde geçen kongremizde emeklilerimiz olan üyelerimizin sorunları konuşulmuş, tartışılmıştır. Bilindiği gibi, ülkemizde yaklaşık 13 milyon, ilimizde 78 bin emekli bulunmaktadır. Bunun 18 bini derneğimize üyedir. Bu doğrultuda, dün gerçekleştirdiğimiz kongremiz büyük bir olgunluk içinde geçmiş ve iki listenin yarıştığı seçimlerde ise üyelerimiz görevi yine bize tevdi etmişlerdir. Bundan dolayı değerli üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum.
“YENİ DÖNEMDE DAHA
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Gerek kongrede üyelerimizle yaptığımız görüşme ve konuşmalarımızda gerekse kongreden çıkan sonuç bize daha çok çalışmamız gerektiğinin mesajını vermişti. Biz de bundan böyle yeni dönemde daha çok çalışacağız ve başta TOKİ konut konusu olmak üzere birçok sorunu çözüme kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °