Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Eli Öpülesi Öğretmenlerimizin Hakkını Asla Ödeyemeyiz

Eli Öpülesi Öğretmenlerimizin Hakkını Asla Ödeyemeyiz

ISPARTA 24.11.2023 21:21:00 0
Eli Öpülesi Öğretmenlerimizin  Hakkını Asla Ödeyemeyiz

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğu kadar saygın bir meslek olduğunu belirterek şu görüşlere yer verdi: 

“Öncelikle tüm Öğretmenlerimizin, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü” en içten dileklerimle kutluyorum. Öğretmen sadece bilgiyi çocuklarımıza aktaran kişi değildir, Öğretmen aynı zamanda onlara hayatı ve anlamını öğreten mütefekkirdir. Öğretmen öğrencilerini geleceğe hazırlarken onların kişiliklerini ellerinde şekillendiren adeta bir sanatkardır. Ailesine, milletine ve bu aziz milletin onurlu bir bireyi olarak kendisine karşı sorumluluk duyan, erdemli bir yaşamı her şeyden üstün tutan genç nesillerin yetişmesinde başrolü oynayan kişiler şüphesiz öğretmenlerimizdir.

Tarihimizde yaşadıkları döneme damga vuran, yetiştirdikleri öğrenciler ile günümüze kadar ismini taşımış bir çok öğretmenimiz vardır. Öğretmenlik öyle bir meslektir ki bir kaç sayfada anlatılması yada tarif edilmesi mümkün değildir. Dünyada her şeye değer biçmek mümkündür, fakat öğretmenin eserine asla değer biçilemez! Yurdumuzun dört bir yanında canı pahasına fedakarca görev yapan öğretmenlerimiz, sevgi ve vefanın en yücesine layıktır. Başta Başöğretmen Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden değerli öğretmenlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yetiştirdikleri evlatlarımız sayesinde ülkemizin geleceğini teminat altına alan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °