Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Elektrik Akımına Kapılan MHP Isparta Eski İl Başkanı Nail Bayram’ın Hastanedeki Tedavisi Sürüyor; Buruk Doğum Günü

Elektrik Akımına Kapılan MHP Isparta Eski İl Başkanı Nail Bayram’ın Hastanedeki Tedavisi Sürüyor; Buruk Doğum Günü

ISPARTA 17.02.2022 12:32:00 0

Elektrik Akımına Kapılan MHP Isparta Eski İl Başkanı Nail Bayram’ın Hastanedeki Tedavisi Sürüyor; 
Buruk
Doğum
Günü
Isparta’da üç yıl önce 10 Aralık’ta elektrik hattı döşediği sırada elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) eski İl Başkanı Nail Bayram’ın tedavisi hastanede sürüyor. Bayram’ın dün yani 16 Şubat 2022 Çarşamba günü 52. Doğum Yıldönümü idi. Ailesi, Bayram’ın bir an önce iyileşerek eskiden olduğu gibi şen ve mutluluklar saçan yüzüyle doğum günlerini tekrar aynı şekilde kutlayacakları günü özlemle bekliyor.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta eski İl Başkanı Nail Bayram, 10 Aralık 2019 tarihinde Eğirdir ilçesinde elektrik hattı döşediği sırada elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Beraber çalıştığı iş arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan ve 3 kez kalbi duran Bayram, sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
BİLİNCİ HALEN KAPALI
Nail Bayram, 6 aylık yoğun bakım tedavisinin ardından palyatif serviste odaya çıkarıldı. Bayram’ın tedavisi bilinci kapalı şekilde palyatif serviste devam ediyor.    
TALİHSİZ KAZADA
3. YILA GİRİLDİ
10 Aralık 2019 tarihinde meydana gelen Nail Bayram’ın yaşadığı bu talihsiz iş kazasında yıl olarak üçüncü yıla girildi. Ama umutlar hiçbir zaman tükenmedi ve devam ediyor.
BAYRAM AİLESİNİN
BURUK DOĞUM GÜNÜ
Halen Hastanede tedavisi devam eden Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) eski İl Başkanı Nail Bayram’ın dün doğum günüydü. 16 Şubat 1970 tarihinde doğan Bayram eğer hastanede olmasaydı dün doğumunun 52. Yaş Yıldönümünü kutlayacaktı.
AİLESİ O GÜNLERİ
UMUTLA BEKLİYOR
Hastanede başında bir an olsun ayrılmayan Ailesi, Nail Bayram’ın bir an önce iyileşerek eskiden olduğu gibi şen ve mutluluklar saçan yüzüyle doğum günlerini tekrar aynı şekilde kutlayacakları günü özlemle bekliyor.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °