Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

El Ele Derneği’nden öğrencilere burs kermesi

El Ele Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs vermeye devam ediyor. Dernek Başkanı Canan Aydın, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi nedeniyle bu yıl yeni öğrencilere burs verme sürecinin biraz aksayacağını bel

ISPARTA 26.09.2016 07:23:00 0
El Ele Derneği’nden öğrencilere burs kermesi
Bursa gelir sağlamak ve geleneksel olarak gerçekleştirilen El Ele Derneği güz kahvaltısı geçtiğimiz haftasonu El Ele Derneği Gül Köşkünde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda dernek üyeleri tarafından hazırlanan 50 çeşitten fazla kahvaltılık ikram edilirken, üniversite öğrencilerine burs vermek için bir de kermes düzenlendi.
Güz Kahvaltısı programı ile ilgili basın mensuplarına açılama yapan El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın “Bugün hem kermesimizi hem kahvaltımızı bir arada yapıyoruz. Katılım oldukça yüksek oldu. Isparta halkının ilgisinin yoğun olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu yıl yeni öğrencilere burs verme sürecimiz biraz aksayacak. Çünkü 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Emniyet birimlerinin araştırmaları devam ediyor. Bu yüzden şimdilik sadece çok iyi tanıdığımız eski öğrencilerimize burs vereceğiz. Bunun haricinde kahvaltının geliri ile ihtiyaç sahiplerine sobadan, giysiye kadar her türlü ihtiyaçlarına yardım etmeye çalışacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °