Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Eğitime Destek Platformu Yılın Son Toplantısını; ONLİNE Yaptı

Eğitime Destek Platformu Yılın Son Toplantısını; ONLİNE Yaptı

EĞİTİM 31.12.2022 22:56:00 0
Eğitime Destek Platformu Yılın Son Toplantısını; ONLİNE Yaptı

 Eğitime Destek Platformu’nun 2022 yılının son Türkiye Toplantısı videokonferans sistemiyle gerçekleştirildi. Platform Başkanı Zeynel Önal Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Platformun Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’in yanı sıra Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Bilal Erdoğan, Sümeyye Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da katıldı. 

TOPLANTIYA 

YOĞUN KATILIM

Bugün gerçekleştirilen, yaklaşık 3 saat süren yılın son gününde yıl boyunca yapılan ve yeni yılda yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantı; Platformu Başkanı Zeynel nal Başkanlığında, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, İlim Yayma Cemiyeti Genel Kurul Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, Kadem Yönetim Kurul Üyesi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Milli Eğitim Bakan YardımcısıNazif Yılmaz, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfenkçi'nin yanı sıra Türkiye Eğitime Destek Platformu İl Başkan ve yardımcılarını katıldı.

Eğitime Destek Platformu Isparta Şubesi Başkanı Abdurrahman Akçil, söz konusu toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek, “Toplantımız ülkemiz için hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.   

 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °