Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinde; Mustafa Başar Dönemi Başladı

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinde; Mustafa Başar Dönemi Başladı

ISPARTA 26.12.2023 19:18:00 0
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinde;  Mustafa Başar  Dönemi Başladı

Eğitime Destek Platformu Aralık ayı İl Koordinasyon toplantısı Vali Aydın Baruş’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Isparta eğitimde okulların durumları ve daha verimli çalışma metodları masaya yatırıldı.

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin Isparta Temsilciliği merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ayrıca görev değişimi de yaşandı. 

AKÇİL GÖREVİNİ 

BAŞAR’A DEVRETTİ

Toplantıda Eğitime Destek Platformu’nun uzun süredir Isparta İl Temsilciliği görevini başarıyla yürüten Abdurrahman Akçil, Genel Merkez tarafından İl Temsilciliği görevi tevdi edilen Mustafa Başar’a görevini devretti. 

BAŞAR; “AYNI ÇALIŞMA HIZIYLA 

YOLUMZA DEVAM EDECEĞİZ” 

Genel Merkez tarafından İl Temsilciliği görevinin kendisine tevdi edildiğini ifade eden İş İnsanı ve Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Mustafa Başar da konuşmasında; “Bu benim ilk toplantım. İnşaallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi platformun siz değerli üyeleri ile çalışmalarımıza son derece verimli ve uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Platformumuzun amacı çerçevesinde güzel işler ve projeler yapacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar bu görevi yapmış olan Abdurrahman kardeşimize de bugüne kadar yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı bizzat teşekkürlerimi iletiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °