Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Eğitime Destek Platformu Temmuz Ayı Toplantısı’na Eski Bakan; Taner Yıldız Katıldı

Eğitime Destek Platformu Temmuz Ayı Toplantısı’na Eski Bakan; Taner Yıldız Katıldı

ISPARTA 28.07.2022 14:00:00 0
Eğitime Destek Platformu Temmuz Ayı Toplantısı’na Eski Bakan; 
Taner 
Yıldız
Katıldı
HABER: Yunus ÖZLER 
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Temmuz ayı İl Koordinasyon toplantısı Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitimdeki aksaklıklar ve çözüm yolları masaya yatırıldı.

Her ay mutat olarak toplanan Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Temmuz ayı toplantısı KADEM’in sahipliğinde gerçekleştirildi.
TOPLANTIYA ESKİ BAKAN TANER
YILDIZ BAŞKANLIK ETTİ
Bugün saat 14.00’te başlayan toplantıya; Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız’ın yanı sıra, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, İl Müftüsü Bayram Şahin ve Eğitime Destek Platformu Yönetiminde yer alan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan veya Temsilcileri katıldı.
AKÇİL; “AMACIMIZ, ÇOCUKLARIMIZIN DEĞERLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA EĞİTİLMESİNİ SAĞLAMAKTIR”
Tanışma ve Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil’in Kur’anı Kerim Tilavetiyle başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Öncelikle toplantımıza hoşgeldiniz diyor katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanımız sayın Taner Yıldız’a da bizi kırmayıp toplantımıza katılmak için ilimize teşrifleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler Eğitime Destek Platformu olarak her ay mutat olarak toplanıyoruz. Amaç ve hedefimiz ise çocuklarımızı dini ve manevi değerlerimiz çerçevesinde en iyi şekilde eğitilmelerini sağlayarak vatanımıza milletimize yararlı nesiller olarak yetişmelerini sağlamaktır. Toplantımızın son derece verimli bir toplantı olacağına inancım tamdır” dedi. İl Temsilcisi Akçil, daha sonra süre İl Temsilci Yardımcısı Gonca Kayacan’a verdi. Kayacan da yaptığı konuşma ve sunumla Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği olarak yaptıkları proje ve çalışmaları anlattı.
“SON 20 YILDA EĞİTİMDE BÜYÜK
ATILIMLAR GERÇEKLEŞTİRDİK”
Toplantıda daha sonra sırasıyla; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ve son olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız birer konuşma yaptılar. Yıldız konuşmasında, eğitimin bir toplum için son derece önemli olduğunu belirterek; “Eğitim, bir toplum için olmazsa olmazlardan birisidir. Zira, ülkenin geleceği yetiştirilen nesle bağlıdır. Biz de bu doğrultuda manevi değerlerimiz çerçevesinde öğrencilerimizi yetiştirmek için çalışıyoruz, kanunlar çıkarıyoruz. Bakın, 20 yıl önce ülkede eğitim hangi noktada idi, şimdi hangi noktada. Geçen 20 yılda eğitime büyük yatırımlar yaptık. Binlerce okul ve derslik yaptık. Çocuklarımızın eğitim alt yapısını büyük ölçüde mükemmelleştirdik. Onların rahat ve kaliteli ortamlarda daha iyi eğitim görmelerini sağladık. Ak Parti iktidarı olarak bu çalışmalarımızı hiç ara vermeden sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Toplantı daha sonra soru – cevap şeklinde devam etti. Görüş ve düşüncelerin alınmasıyla sona erdi.
EĞİTİME DESTEK PLAFTORMU ISPARTA TEMSİLCİLİĞİNİN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER; 




 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °