Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğitime Destek Platformu’nun Aylık Toplantısı; KADEM’de Yapıldı

Eğitime Destek Platformu’nun Aylık Toplantısı; KADEM’de Yapıldı

ISPARTA 29.08.2021 08:44:00 0
Eğitime Destek Platformu’nun Aylık Toplantısı; 
KADEM’de 
Yapıldı
 Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin aylık olağan toplantısı KADEM’de gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil’in rahatsızlığı nedeniyle İl Temsilci Yardımcısı ve KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan başkanlık yaptı.
 
Önceki gün kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta Temsilciliğinin bulunduğu 6 Mart Caddesi eski Milli Eğitim Müdürlüğü binasının toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı saat 17.30’da başladı ve toplantıya Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’in rahatsızlığı nedeniyle katılamazken, toplantı İl Temsilci Yardımcısı ve KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan başkanlığında gerçekleştirildi.
KAYACAN; “İL TEMSİLCİMİZİN RAHATSIZLIĞI
NEDENİYLE TOPLANTIMIZI YAPAMAMIŞTIK”
Platform üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Gonca Kayacan; “Bilindiği gibi, Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği olarak geçtiğimiz aylarda başlattığımız ve her ay bir Sivil Toplum Kuruluşu(STK)’nun ev sahipliği yaptığı ‘Toplantılar Dizisi’nin ilkini KADEM olarak bizim ev sahipliğimizde Gölcük’te ikincisini ise geçtiğimiz ay Uyuşturucu ile Mücadele Derneği’nin (UYUMDER) ev sahipliğinde Eğirdir Yolu üzerindeki Dernek Merkezi ve Rehabilitasyon ve Hizmet Binasında gerçekleştirmiştik. Bu toplantılarımızın üçüncüsünü ise MÜSİAD’ın ev sahipliğinde yapacaktık. Ancak, İl Temsilcimiz sayın Abdurrahman bey bir rahatsızlık geçirdiği için bu toplantıyı yapamadık. Kendisinin rahatsızlığı nedeniyle aylık olağan toplantımızı kendisinin başkanlığında videokonferans sistemi ile yapalım dedik. Ancak, kendisinin sağlığı buna da elvermediği için toplantımızı bugün burada benim başkanlığımda yapıyoruz.
“AKÇİL’E GEÇMİŞ OLSUN,
ALLAH ŞİFASINI VERSİN”
Ben, Eğitime Destek Platformu İl Temsilcimiz sayın Abdurrahman Akçil beye çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve Allah acil şifasını vermesi dileklerinde bulunuyorum” dedi. Platform üyeleri de İl Temsilcisi Akçil’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
“EĞİTİMİN TALEP VE İHTİYAÇLARINI GİDERME
ADINA ÇALIŞMALAIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Toplantıda daha sonra toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi ve Başkan Kayacan; “Atabey’deki İl Müftülüğümüze bağlı bir Dini Kreşin Sohbet Odası tefrişatı için 6 Okul Masası, 4 Çekyat ve 1 Projeksiyon cihazına ihtiyaç olduğu bize iletildi. Bu ihtiyaçları tamamlayarak söz konusu kreşin sohbet odasının tefrişatını yapacağız. Geçtiğimiz günlerde Keçiborlu İlçe Müftülüğümüzün bir takım ihtiyaçları oldu. Onları giderdik. Bu ve bunun gibi eğitim camiasından gelen talep ve ihtiyaçların görülmesi adına Eğitime Destek Platformu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °