Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğitime Destek Platformu Mart Ayı Toplantısı Yapıldı; Bu Ramazan Öğrenciler İçin Çok Güzel Olacak

Eğitime Destek Platformu Mart Ayı Toplantısı Yapıldı; Bu Ramazan Öğrenciler İçin Çok Güzel Olacak

ISPARTA 2.04.2022 09:16:00 0
Eğitime Destek Platformu Mart Ayı Toplantısı Yapıldı;  
Bu Ramazan 
Öğrenciler İçin
Çok Güzel Olacak
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Mart ayı İl Koordinasyon toplantısı İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, bugün başlayan Mübarek Ramazan Ayı içerisinde okullarda öğrencilere yönelik dini ve öğretici etkinliler yapılması konusunda çalışma yapılmasına karar verildi.
 
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Mart ayı toplantısına Kadın ve Demokrasi Platformunun (KADEM) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ve saat 17.15’de başlayan toplantıya; Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Müftülük yetkilileri ve Temsilcilik yönetimini oluşturan Sivil Toplum Kuruluşlarını Başkan ve Temsilcileri katıldı.
AKÇİL; “ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN
RAMAZAN PROGRAMLARI YAPACAĞIZ”
Toplantı sonrası söz konusu toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Son derece verimli bir toplantı oldu. Toplantımızda; bilindiği gibi mübarek Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda, okullarımızda öğrencilerimize yönelik dini bilgiler konusunda etkinlikler icra edilmesi için çalışma yapılmasına karar verdik. Bu konuda, katılımcı arkadaşlarımızın hepsi görüş ve önerilerini sundular ve bu konuları masaya yatırıp görüştük. Toplantımız, ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °