Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’den İsrail’e Sert Tepki; Allah Belanızı Versin!

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’den İsrail’e Sert Tepki; Allah Belanızı Versin!

ISPARTA 8.05.2021 09:07:00 0
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’den İsrail’e Sert Tepki; 
Allah 
Belanızı 
Versin!
İsrail’in Mescid – i Aksa’da Filistinlilere yaptığı ve yüzlerce kişinin yaralandığı saldırıyı kınayan ve sert bir dille tepki gösteren Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Artık Müslümanların uyanması lazım ve birlikte hareket etmesi lazım. Bu saldırı için Allah belalarını versin diyorum. Başka da bir şey demiyorum” dedi.
 
ZALİM İSRAİL FİLİSTİNLİLERE YİNE SALDIRDI
İsrail polisi, dün akşam işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da cemaate saldırdı. Mescid-i Aksa, Şam Kapısı ve Şeyh Cerrah mahallesinde Filistinlilere yönelik saldırılarda 205 kişinin yaralandığı bildirildi. Saldırıların ardından Türkiye'de tüm kesimlerden sert tepkiler gelmeye devam ediyor.
AKÇİL; “MÜSLÜMANLAR OLARAK
ARTIK BİRLİK OLMA ZAMANIDIR”
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, dün akşam Mescid – i Aksa’da Filistinlilere yapılan saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.
İl Temsilcisi Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mescid - i Aksa'da Müslümanların kutsalları Siyonist devlet İsrail tarafından silinmeye çalışılmaktadır. Bu olay dünya üzerinde Müslümanlara yapılan binlerce saldırıdan birisidir ve böyle giderse sonuncusu da olmayacaktır. Onun içindir ki, Müslümanlar olarak artık birlik olmamız lazım.
“BU SALDIRILAR SİSTEMATİK VE
KASITLI OLARAK YAPILIYOR”
İsrail devleti, Kudüs’teki Müslüman yerleşim yerlerine bu saldırıları kasıtlı ve sistematik olarak gerçekleştiriyor. Tabi burada İsrail tek başına değil. Maalesef üzülerek söylemek istiyorum ki, İsrail ile işbirliği içerisinde olan İslam ülkelerini de var. Ben İsrail ile birlikte onları da şiddetle kınıyorum. Doğu Türkistan’dan Filistin’e, Kırım’dan Myanmar’a, Türkmeneli’nden Balkanlar’a, Yemen’e kadar maalesef soydaşlarımız ve dindarlarımız kan gözyaşı ve ölüm içerisinde.
“SİYONİST DEVLETİ DESTEKLEYEN
MÜSLÜMAN DEVLETLER VAR”
İslam düşmanı hainler, Çin’de zulmünü sürdürüyor. Myanmar’da zulmünü sürdürüyor, İsrail’de Filistin’de zulmünü sürdürüyor. Bütün bu zalimleri öncelikle lanetliyorum. İsrail bütün bu işgallerine devam ederken başta Suudi Arabistan, Birleşik Arap Birlikleri olmak üzere pek çok Müslüman Arap devleti İsrail ile işbirliğini sürdürüyor, hatta bir güç birliğine gittiklerini görüyoruz.
“İSRAİL’İ CESARETLENDİRİYORLAR”
Bunları da kınıyoruz. Bunlar da İsrail’i cesaretlendiriyorlar ve İsrail’e bu anlamda güç veriyorlar. Tabii, İsrail terörist bir devlet, Siyonist bir devlet. Mescid-i Aksa’ya, Kudüs’teki Müslüman yerleşim yerlerine bu saldırıları da kasıtlı ve sistematik olarak gerçekleştiriyorlar. Allah başta İsrail olmak üzere dünya üzerindeki tüm İslam düşmanlarının belasını versin” dedi.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °