Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı; Toplantıya Merkez Valisi Başkanlık Etti

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı; Toplantıya Merkez Valisi Başkanlık Etti

ISPARTA 24.04.2021 06:27:00 0
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı; 
Toplantıya 
Merkez Valisi 
Başkanlık Etti
Eğitime Destek Platformu Nisan ayı İl Koordinasyon toplantısı Merkez Valisi Abdülkadir Yazıcı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Isparta eğitim sorunları masaya yatırıldı.
 
Öğretmenevi VİP salonunda saat 16.30’da gerçekleştirilen toplantıya Merkez Valisi Abdülkadir Yazıcı, Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, İl Müftüsü Bayram Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, KADEM İl Temsilcisi Gonca Kayacan, İHH İl Temsilcisi Osman Akçil, ENSAR Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi Başkanı Ali Osman Altunbaşak, Isparta Kültür – Eğitim Vakfı Temsilcisi Burak Girit ve Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk katıldı.

AKÇİL; “EĞİTİMLE İLGİLİ
KONULARI GÖRÜŞTÜK”
Toplantı sonrası söz konusu toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Son derece verimli bir toplantı oldu. Toplantımızda; İmam Hatip okullarımızdaki diğer okullara oranla ortaokullarda yüzde 7 öğrenci var. Liselerde ise bu oran yüzde 9. Seçmeli derslerdeki başarımızın daha da yükseltilmesi tavsiye edildi. 4 – 6 yaş Kur’an kurslarının sayısının artırılması konusunda yapılması kararlaştırıldı. Diğer okullarla ilgili yapılacak faaliyetler ele alındı. Dindar bir neslin oluşturulabilmesi için neler yapılması gerektiği konuşuldu” dedi.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °