Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nden; M. Eğitim Müdürlüğü’ne Bin Kitap Bağışı

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nden; M. Eğitim Müdürlüğü’ne Bin Kitap Bağışı

ISPARTA 13.12.2021 15:17:00 0
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nden; 
M. Eğitim
Müdürlüğü’ne
Bin Kitap Bağışı
HABER: Yunus ÖZLER
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ çalışmasına okullarda oluşturulan kütüphanelerde okunmak üzere bin adet kitap bağışında bulundu.

 
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil ve Yardımcısı Gonca Cankut Kayacan bugün Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’u makamında ziyaret ettiler.
AKÇİL; “BAĞIŞLARIMIZ
GELECEK NESLE MEŞALE OLSUN”
Milli Eğitim Müdürlüğüne hayırlı bir iş için ziyarete geldiklerini ifade eden Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, ziyarette yaptığı konuşmada; “Hediyelerin en güzeli kitaptır. Bağışlarınız, inşallah kütüphanelerimizde yıllar boyu gelecek nesilleri aydınlatan bir meşaleye dönüşsün” çağrısında bulundu.
“BÖYLE BİR ÇALIŞMAYA
İLK KATKIYI BİZ YAPALIM İSTEDİK”
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ çalışması başlatıldığını duyduklarını ve bu çalışmaya Eğitime Destek Platformu olarak bin kitapla katkıda bulunmak istediklerini vurgulayan Akçil; “Sayın Müdürüm. Öncelikle böyle hayırlı bir çalışma için sizin nezdinizde tüm Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımızı tebrik ediyorum. İnşaallah, bizim gibi kitap bağışında bulunacak kişi ve STK’ların yapacağı bağışlarla okullarda oluşturulan kütüphanelerde kitaplar çocuklarımızla buluşacaktır” dedi.
İL MÜDÜRÜ BAYDUR’DAN TEŞEKKÜR
Milli Eğitim İl Müdürü Erhan Baydur da ziyarette yaptığı konuşmada, Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğine yapmış oldukları bu kitap bağışından dolayı teşekkürlerini sundu. İl Müdürü Baydur; “Bu nazik düşüncelerinden dolayı Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğini nezdinde İl Temsilcimiz sayın Abdurrahman Akçil bey ve Platform Yardımcısı Gonca Cankut Kayacan’a bu nazik düşüncelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Siz ve siz gibiler oldukça bu ülkenin çocukları kitapsız kalmayacaktır. Okuyan nesil bilinçli nesil demektir. Bağışladığınız kitapları okullarımızda oluşturduğumuz kütüphanelere koyarak çocuklarımızın istifadesine sunacağız” dedi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °