Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nden; Emniyet Müdürü Turanlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nden; Emniyet Müdürü Turanlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 2.11.2021 07:28:00 0
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nden; 
Emniyet Müdürü 
Turanlı’ya Hayırlı 
Olsun Ziyareti
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği Yöneticileri, geçtiğimiz ay Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
 
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil ve İl Temsilci Yardımcısı Gonca Cankut Kayacan, Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya ziyarette bulundular.
AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, geçtiğimiz ay Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı’ya yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  Eğitime Destek Platformu olarak gerek Isparta gerek Türkiye genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 
TURANLI; “ZİYARETİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDERİM”
Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Akçil ve Yardımcısı Kayacan’a kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Abdurrahman Akçil başkanımızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. İnşaallah Isparta halkımıza hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve Emniyet teşkilatımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında Eğitime Destek Platformu’na başarılar diliyorum” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °