Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğitim Bir – Sen’li Olmak Bir Ayrıcalıktır

Eğitim Bir – Sen’li Olmak Bir Ayrıcalıktır

ISPARTA 26.12.2023 18:25:00 0
Eğitim Bir – Sen’li  Olmak Bir  Ayrıcalıktır

Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanlığı üyelerini eğitimin her alanında desteklemeye devam ediyor. Sendika, yönetici olmak isteyenler için Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Hazırlık Kitabı (MEB – EKYS 2024) dağıtıyor. 

ÜYESİNİ DÜŞÜNEN SENDİKA

Eğitim Bir – Sen Isparta Şube başkanlığı üyelerini eğitimin her alanında desteklemeye devam ediyor.

BAŞKAN KILINÇ; “YÖNETİCİ OLMAK 

İSTEYEN ÜYELERİMİZ İÇİN…”

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, üyelerin sınavda başarılı olmalarını kolaylaştırarak bir kez daha üyelere akademik hizmet sendikacılığının farkını yaşattıklarını ifade ederek, konu hakkında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği 

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 18 Şubat 2024 tarihinde yapılacak. Bakanlığımızın, söz konusu sınavın tarihini açıklamasının ardından üyelerimiz arasında da bu sınava girmek isteyen arkadaşlarımız var. 

“ÜYELERİMİZE HİZMETTE

SINIR TANIMIYORUZ” 

Biz de bu doğrultuda; bu sınava yani MEB – EKYS 2024 sınavına girecek üyelerimizi sınav sistemine tamamen uygun ve zengin içeriklerle yenilenen konu anlatımı kitabımızla destekliyor, onları yine yalnız bırakmıyoruz. Ayrıca; üyemize hizmette sınır tanımıyor, kitap içeriğiyle birebir uyumlu hazırladığımız;

Konu Anlatım Videoları, konu PDF’leri, Online Tarama Testleri (2.000 adet) ve Online Deneme Sınavları ile ‘EBS Dijital Kimlik’ ve ‘EBS Akademi’ üzerinden ulaşmayı kolaylaştırarak bir kez daha üyelerimize akademik hizmet sendikacılığının farkını yaşatıyoruz. 

“KİTABI ALMAK İÇİN 

BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ” 

Sınava girecek üyelerimize takdim ettiğimiz kitaba ulaşmak isteyen üyelerimiz Eğitim Bir – Sen ve Memur – Sen İl Temsilciliğimizin Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanı 4. Katındaki merkezimize uğrayabilirler. İlçelerdeki üyelerimiz ise İlçe Temsilciliklerimizle iletişime geçilerek temin edilebileceklerdir" diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler: Eğitim Olmak Ayrıcalıktır
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °