Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesine; ÖDÜL…

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesine; ÖDÜL…

ISPARTA 26.02.2024 17:11:00 0
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesine;  ÖDÜL…

HABER: Yunus ÖZLER 

Eğitim Bir – Sen 59. Başkanlar Toplantısında Genel Başkan Ali Yalçın tarafından 1 Eylül – 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki hedef üye sayısını gerçekleştirmeyi başaran Isparta Şubesi’ne ödül verildi. Şube Başkanı Selami Kılınç; “Hedefimizi her geçen gün daha yukarılara çıkararak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Kısa adı EĞİTİM – BİR – SEN olan Eğitimciler Birliği Sendikası’nın mutat olarak yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısının 59’uncusu Ankara - Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Toplantıya; Eğitim Bir – Sen 1 Nolu Isparta Şubesi Başkanı ve Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı A. Hayrettin Tuncay katıldılar. 

GÜNDEME İLİŞKİN 

KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ 

Toplantıda eğitim ve ülke gündemi değerlendirildi, eğitim çalışanlarının sorunları ve sendikal çalışmalar ele alındı. Genel Başkan Ali Yalçın, Genel Başkan Yardımcıları ve Şube Başkanlarının gündeme ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdikleri toplantı sonunda ise 18 maddeden oluşan ‘Sonuç Bildirgesi’ yayınlandı. 

EĞİTİM BİR – SEN 

ISPARTA ŞUBESİNE ÖDÜL 

Toplantıda ayrıca, 1 Eylül – 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki sendika tarafından belirlenen hedeflere ulaşan Şube Başkanları ödüllendirildi. Bu doğrultuda; Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi de söz konusu hedefi aştığı için ödüllendirildi. Ödülü, Şube Başkanı Selami Kılınç, bizzat Genel Başkan Ali Yalçın’ın elinden aldı. 

KILINÇ; “BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç açıklamasında; “Sendikamızın 59. Başkanlar Kurulu Toplantısını önceki gün Genel Başkanımız sayın Ali Yalçın başkanlığında Ankara - Kızılcahamam’da gerçekleştirdik. Toplantıda; 1 Eylül – 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki hedef üye sayısını gerçekleştirdiğimiz için Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubemiz olarak birbirinden kıymetli üyeleri adına plaketi Şube Başkanı olarak ben aldım. Bu başarıda emeği geçen işyeri temsilcilerimize, ilçe temsilcilerimiz ve yönetim kurullarına, kadın komisyonumuzun kıymetli üyelerine, yetkili organlarımıza, Şube yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve bizlere güvenip kazanımların adresi EĞİTİM BİR – SEN'İMİZE üye olarak desteklerini sunan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah üyelerimizi var, teşkilatımızı bahtiyar, memleketimizi payidar eylesin” dedi. 

EĞİTİM BİR – SEN 59. BAŞKANLAR KURULU 

TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Anahtar Kelimeler: Eğitim Isparta Şubesine;
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °