Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesinden Çifte Yarışma; Ödüllerini Aldılar

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesinden Çifte Yarışma; Ödüllerini Aldılar

ISPARTA 21.03.2024 17:42:00 0
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesinden Çifte Yarışma;  Ödüllerini Aldılar

HABER: Yunus ÖZLER 

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Zafer Haftası münasebetiyle düzenlenen Resim ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri türenle verildi. 

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda, Şube tarafından 12 – 18 Mart 2024 tarihleri arasında hem 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Zafer Haftası münasebetiyle İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında Resim, Lise Öğrencileri arasında ise Kompozisyon Yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere toplamda 27 bin lira ödül dağıtıldı. 

ÖDÜL TÖRENİNE 

YOĞUN KATILIM 

Konu ile ilgili olarak önceki gün Isparta Meydan AVM Kültür Merkezi Gül Salonunda Ödül Töreni ve ‘Dolunayda Akşam Şehitler Diyarı Çanakkale’ konulu Tiyatro gösterimi gerçekleştirildi.

Saat 16.00’da başlayan programa; Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu, Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Hayrettin Tuncay, Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Kahraman, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Öğrenci Velileri katıldı. 

Törende; Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu birer konuşma yaparak günün ve haftanın anlam ve önemini vurguladılar. 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

ÖDÜLLERİNİ ALDI 

Törende daha sonra ödül dağıtımına geçildi. Birinciye 2 bin, İkinciye 1.500 ve Üçüncüye 1.000 TL Para ödülünün verildiği Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler şöyle; 

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Resim ve Kompozisyon Yarışmasında; 

İLKOKULLARDA; 

1-Elif Bozkurt

2-Sevim Nur Özümlü

3-Seyhan Gülay 

ORTAOKULLARDA;

1-Kayra Marulcu

2-M. Yahya Şenyılmaz 

3-Zeliha Nur Çelik 

LİSELERDE; 

1-Hüseyin Gök

2-Çağla Su Çakmak

3-Havva Erdoğan 

18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Zafer Haftası Resim ve Kompozisyon Yarışmasında; 

İLKOKULLARDA; 

1-Eda Nur Kartal 

2-Erdem Uğur Battal 

3-Ayşe Miray Boztürk

ORTAOKULLARDA; 

1-Ecrin Ela Gür 

2-Yunus Emre Gür

3-Mustafa Kağan Özçelik

LİSELERDE;

1-Melike Bulut 

2-Berre Fatime Parıldar

3-Azra Eylül Buğdaycı 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 

Ödül Töreninin ardından ise, öğrenciler tarafından özenle hazırlanan ‘Dolunayda Akşam Şehitler Diyarı Çanakkale’ konulu Tiyatro gösterimi gerçekleştirildi ve gösteride Çanakkale Zaferi en güzel şekilde anlatıldı. İzleyiciler ise gösterimi izlerken duygusal anlar yaşadılar.

EĞİTİM BİR – SEN ISPARTA ŞUBESİ TARAFINDAN 

DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °