Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Eğitim – Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubesi; İşyeri Temsilcileri İle Buluştu

Eğitim – Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubesi; İşyeri Temsilcileri İle Buluştu

ISPARTA 16.12.2022 17:09:00 0
Eğitim – Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubesi;  İşyeri Temsilcileri İle Buluştu

Eğitim – Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube yönetimi, 34 Kişilik Şube Yönetim Kurulu üyeleri, İşyeri Temsilcileri ve Kadın Komisyonu Başkan ve Üyeleri ile buluştuğu toplantı Isparta Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Kısa adı Eğitim – Bir – Sen olan Eğitimciler Birliği’nin Isparta 1 Nolu Şubesinin İşyeri Temsilcileri Toplantısı dün Şube Başkanı Selami Kılınç Başkanlığında yapıldı. 

BAŞKAN KILINÇ; “SİZLER BİZİM OKUL VE 

KURUMLARIMIZDAKİ UÇ BEYLERİMİZSİNİZ” 

Toplantıda bir konuşma yapan Eğitim – Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç açılış konuşmasında şunları söyledi; “İşyeri Temsilcilerimiz bizim okul ve kurumlarımızdaki uç beylerimizdir. Öğretmenler odasının nabzını tutan, sendikamızın eylem ve söylemleriyle ilgili öğretmenler odasında gündem oluşturan ve bu gündemle ilgili ortaya koydukları tavır İşyeri Temsilcilerimizin o kurumdaki görevlerinin bilincinde olduğunun göstergesidir” dedi. 

“ÜYELERİMİZİN ACISINI VE 

SEVİNCİNİ BİRLİKTE PAYLAŞALIM”

Eğitim ve Sendikal gündeme dair görüş ve düşüncelerini ifade eden Başkan Kılınç, konuşmasının devamında; “Okullarda ve kurumlarda üyelerimizin her türlü sorunlarını bize iletmenizi, gerekli afiş, bülten ve dergileri işyeri panolarımızda sergilemenizi bekliyoruz. Üyelerimizin acısını ve sevincini birlikte paylaşalım. Katılımlarınızdan dolayı sizlere ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıda daha sonra Şube Başkan Yardımcıları kendi sekreteryaları ile ilgili bilgilendirme yaptılar. 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °