Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Eğitim Camiasının Duayen İsmi İbrahim Nemli’den VEDA Mesajı

Eğitim Camiasının Duayen İsmi İbrahim Nemli’den VEDA Mesajı

ISPARTA 3.07.2021 19:51:00 0
Eğitim Camiasının Duayen İsmi İbrahim Nemli’den
VEDA 
Mesajı
İlk olarak uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda Müdürlük yapan, ardından emekli olup Özel bir Okulda Yöneticilik yapan ve geçtiğimiz gün meslek hayatını sonlandıran İbrahim Nemli, duygusal bir veda mesajı yayınladı.
 
Isparta Eğitim camiasına 42 yıl hizmet veren İbrahim Nemli, ilk olarak başta Ülkü İlkokulu Müdürlüğü olmak üzere çeşitli okullarda Müdürlük görevlerinde bulundu. Daha sonra emekli olan Nemli, Isparta’nın en prestij okullarından olan Bahçeşehir Kolejinde Kurucu Müdür olarak uzun yıllar görev yaptı. Eğitim camiasının duayen ismi İbrahim Nemli, 42 yıllık meslek hayatını noktalama kararı aldı ve geçtiğimiz gün Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen tören ve onurune verilen yemek programı ile meslek hayatını noktaladı.
DUAYEN EĞİTİMCİ’DEN VEDA MESAJI
Son görev yaptığı okulunda düzenlenen programın ardından sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınlayan Duayen Eğitimci İbrahim Nemli, ‘Değerli Dostlarım’ diye başladığı mesajında; “Meslek hayatımın bana göre ustalık döneminde; İlimize güçlü ve başarılı bir kolej kazandırılması hayali ve kararlılığı ile kuruluş fikrimden itibaren altı yıla yakın süredir heyecanla yürüttüğüm Isparta Bahçeşehir kolejindeki yöneticilik görevimden; ardımda hayallerine ulaşmış bir kurum bırakarak kendi isteğimle bugün ayrıldım. İnanıyorum ki göreve devam eden meslektaşlarım başarıyı artırarak sürdürecektir.
“42 YILDA BAKİ KALAN BU KUBBEDE
HOŞ BİR SADA BIRAKMAK İSTEDİM”
Eğitim yöneticiliğinde 25 yılı resmî okullar olmak üzere geçen 42 yıllık sürede “Baki kalan bu kubbede hoş bir sada” düsturu ile hitap ettiğim öğrencilerime; öncelikle milli, manevi ve kültürel değerlerimizi; vatan, millet, bayrak sevgisini gönüllerine nakşetme bilinciyle görevimi ifa etmeye çalıştım.
Aynı zamanda bir yandan da genç meslektaşlarıma; gerek mesleki gerekse yöneticilik alanlarında rehberlik yapma gayretinde oldum.
“TAKDİR SİZLERİN
GÖNÜL TERAZİSİNDEDİR”
Bu kutlu yolda şayet birkaç öğrencimin hayatına dokunabilmiş ve birkaç genç meslektaşıma rol model olabilmişsem ne mutlu bana diyerek bulunduğum eğitim mekanlarında hoş bir sada bırakabilmiş olmanın huzuru içinde olacağım.
Tabii ki bu husustaki takdir sizlerin gönül terazisindedir.
“SİZLERE EN İÇTEN SAYGI, SEVGİ
VE MUHABBETLERİMİ SUNUYORUM”
Sevgili Dostlarım; eğitim yöneticiliği çalışmalarıma ve sosyal mecradaki eğitim ile ilgili paylaşımlarıma değerli görüş ve düşüncelerinizle, beğenilerinizle katkı sunup destek oldunuz. Teşekkür ediyorum, minnettarım. Bu itibarla yürütmekte olduğum görevi bıraktığımı siz sevenlerimle paylaşırken, mutlulukla hüzün arasında garip bir duygu yoğunluğu içerisinde Sizlere en içten saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.  
YUNUS ÖZLER’DEN İBRAHİM
NEMLİ’YE TEŞEKKÜR VE TEMENNİ
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32 İnternet Haber Sitesi) olarak, ben de Eğitim Camiamızın Duayeni İbrahim Nemli Hocama, bugüne kadar eğitim camiasına verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °