Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi'nden; Okul Ziyaretleri

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi'nden; Okul Ziyaretleri

ISPARTA 24.04.2021 15:36:00 0
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi
Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanvekili Selami Kılınç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Okul ziyaretlerinde bulundu.
 
Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gülkent Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirilen ziyaretlere Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanvekili Selami Kılınç ile Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Remzi Özdemir ve Teşkilatlandırma Başkan Yardımcısı Orhan Çelik katıldı.

KILINÇ; “EĞİTİMCİLERİMİZİN
SORUNLARINI DİNLEDİK”
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Heyet söz konusu ziyaretlerde eğitimcilerin sorunlarını dinledi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanvekili Selami Kılınç, sendika olarak eğitim camiasının bu ülkenin omurgası olduğuna inandıklarını söyledi. Başkanvekili Kılınç, bu anlayıştan hareketle kuruldukları günden beri eğitim çalışanlarının özlük, ekonomik ve sosyal hakları için mücadele verdiklerini kaydetti. Kılınç; “Ayrıca ziyaret ettiğimiz Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gülkent Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.


 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °