Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Eğirdir BRİÇ Tertip Komitesi Başkanı Şener Sayı’dan; Başkan Veli Gök’e Teşekkür

Eğirdir BRİÇ Tertip Komitesi Başkanı Şener Sayı’dan; Başkan Veli Gök’e Teşekkür

İLÇE HABERLERİ 9.08.2023 08:08:00 0
Eğirdir BRİÇ Tertip Komitesi Başkanı Şener Sayı’dan;  Başkan  Veli Gök’e Teşekkür

Eğirdir BRİÇ Tertip Komitesi Başkanı Şener Sayı, geçtiğimiz hafta sonunda Eğirdir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen BRİÇ FESTİVALİ’nde destek ve katkılarından dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkür etti. 

Başkan Şener Sayı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta sonunda Eğirdir Belediyemiz sponsorluğunda İlçemizde 7. cisi yapılan BRİÇ FESTİVALİ boyunca katkı ve yardımlarını esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Adem Çelik beye, Belediye Başkanımız Sayın  Veli GÖK beye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mahmut Danayiyen beye,  İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Hakan Çelebioğlu beye ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Özcan Alıcı beye katılımcı  ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.

Bu yıl BRİÇ FESTİVALİMİZ yıldızlı briçciler sayesinde yıldızlar geçidine sahne olmuş, ilçemiz yoğun katılımcı ve aileleri ile şenlenmiştir. Gelecek sene 1 Ağustos – 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak olan 8. Briç Festivalimizde görüşmek üzere, şükran ve saygılarımı sunuyoruz” dedi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °