Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Eğirdir Belediyesinde 10 Sözleşmeli Personel Memuriyete Geçerek; Yemin Ettiler…

Eğirdir Belediyesinde 10 Sözleşmeli Personel Memuriyete Geçerek; Yemin Ettiler…

İLÇE HABERLERİ 25.06.2023 19:41:00 0
Eğirdir Belediyesinde 10 Sözleşmeli Personel Memuriyete Geçerek;  Yemin  Ettiler…

Eğirdir Belediyesinde uzun yıllardır çalışan 10 sözleşmeli personel 26 Ocak 2023 tarih ve 32085 sayılı resmi gazetede yayınlanan mahalli idarelerde çalışan tam zamanlı sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmaları nedeniyle Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Belediye Meclisi Üyeleri ve Birim Müdürlerinin katılımı ile yemin töreni gerçekleşti. 

Programda konuşan Eğirdir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Semra Güngörmez; ‘Çalışacağız sözünü yaşam felsefesi haline getirmeliyiz. İnsan elbette çalışma arkadaşlarına, ailesine, evlatlarına, eşine, dostuna toplumdaki diğer bireylere karşı saygılı olmak zorunda. Sevmek bir mecburiyet değildir., ama saygı bir mecburiyettir. Ve kendine saygısı olmayanın başkasına saygısı olmaz. Kişi her ne işi yapıyorsa, en iyi olmak, en başarılı olmak zorundadır. 

Yaşam felsefemiz bu olmalıdır. Ne işi yaptığımız bizim için önemli, unvanımız önemli, statümüz bizim için önemli, aldığımız maaşlar, toplumdaki yerimiz bizim içim önemli ki bu da bizim ilişkilerimizi belirler. Ama emin olun halk için, vatandaş için ki biz bir hizmet kurumuyuz. Sizin ne iş yaptığınız değil işinizi nasıl yaptığınız önemlidir. Devlet memuru olmak; devlete liyakattir, bağlılıktır, insan haklarına, bayrağa sahip çıkmaktır. Kamu hizmetlerini en doğru şekilde yerine getirmektir. Çalışmalarınızda devlet memuru olmanın verdiği sorumlulukla görevinizi daha iyi yapacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar dilerim.’ İfadelerini kullandı. 

Program sonunda yemin eden Ebubekir Genç, İlknur kaya, Pınar Kesiktaş, Havva Hande Gültekin, Nazlı Koçak, Müge Şener Özdemir, Yakup Yorgancıoğlu, Sabri Kaya, Ali Aslanlı  olmak üzere 10 sözleşmeli personel memuriyet hayatına başladılar. 

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; ‘Memuriyete geçen personellerimize hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.’ dedi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °