Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Eğirdir Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan; Yeşilada’da Korona Denetimi

Eğirdir Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan; Yeşilada’da Korona Denetimi

GÜNDEM 17.10.2020 14:15:00 0
Eğirdir Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan; 
Yeşilada’da
Korona 
Denetimi
Eğirdir’de Koronavirüs Denetimleri Sürüyor. Kaymakam Çelik Ve Başkan Gök Yaya Olarak Yeşilada’da Denetim Gerçekleştirdi.
 
İçişleri Bakanlığının genelgesi ile ülke genelinde bugün gerçekleştirilen koronavirüs (covid19) denetimleri sürerken Eğirdir’de Kaymakam Adem ÇELİK, Belediye Başkanı Veli GÖK ve Emniyet Müdürü Ayhan ZARİF birlikte denetime çıktı.
 
İlçe merkezinde bulunan Kaymakamlık binasının önünde sabah saatlerinde toplanan tüm kolluk kuvvetleri ve görevliler farklı bölgelerde denetim yapmak üzere dağılırken İlçe Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü 3 kilometrelik yürüyüş parkuruna sahip olan Yeşilada Mahallesinde yaya olarak koronavirüs denetimi gerçekleştirdiler.
 
İlk olarak Eğirdir Belediyesine ait Citta Slow Marketlerde incelemelerde bulunan Kaymakam Adem ÇELİK ve Başkan Veli GÖK burada yapılan ve Eğirdir Elmasından üretilen Elma Pekmezi ve elma ürünleri hakkında bilgiler aldılar.
 
Daha sonra Eğirdir Limanında Balıkçı Kooperatifini ziyaret eden heyet kerevit avcılığı yapan balıkçılarla sohbet ederek bilgiler aldılar. Yürüyerek Yeşilada Mahallesine giden Kaymakam ÇELİK ve Başkan Veli GÖK burada Restaurantlar, Pansiyonlar, Balıkçılar ve esnafları denetleyerek vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik uyarılarında bulundular.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °