Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğirdir’in Güzelliği İçin; Yoğun Çaba Sarf Ediliyor

Eğirdir’in Güzelliği İçin; Yoğun Çaba Sarf Ediliyor

GÜNDEM 31.05.2022 06:55:00 0
Eğirdir’in Güzelliği İçin; 
Yoğun Çaba 
Sarf Ediliyor
Eğirdir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ve Paklama Birimi olarak Eğirdir ilçe sahasında çalışmalarımız devam etmektedir.
 
Mahallelerimizde ot ilacı atımı ve temizliği yapılmaktadır. Mahallelerimizde ve arazimizde akrep, kene, bit, pire, yılan ve çiyanlara karşı ilaçlama çalışmaları yapılmaktadır. Mahallelerde ot temizliği yapılmaktadır, akabinde süpürge çalışmaları yapılmaktadır.
 
Cami ve türbe temizlikleri devam etmektedir. Sedir ağaçlarına ve güllere şirin, külleme ilaçlamaları yapılmaktadır. İlçemizdeki ve köylerdeki çöp konteynırlarındaki çöpler günlük olarak alınmaktadır. Çöp konteynırı yan tarafına bırakılan dal ve hafriyat vb. katı atıklar her gün alınmaktadır. Otogar bölgesi günlük olarak temizlenmektedir ve kontrol edilmektedir. İlçemizdeki tuvaletlerin temizliği her gün yapılmaktadır. Resmi dairelerin peyzaj çalışmalarında yardımcı olunmaktadır.
 
Taşıma işlemleri yapılmaktadır. EĞİRDİRİ’mizigüzelleştirmek ve temiz tutmak için Eğirdir Belediyesiolarak yoğun çaba sarf edilmektedir. Değerli halkımızın ve misafirlerimizin çevremizi temiz tutmaları konularında hassas davranacaklarını biliyoruz. Daha güzel bir çevre, daha temiz bir ilçe için hep birlikte el ele.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °