Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğirdir’de Çöp Toplama Araçları yenilendi: Bu Araçlar Eğirdir’e Yakıştı

Eğirdir’de Çöp Toplama Araçları yenilendi: Bu Araçlar Eğirdir’e Yakıştı

GÜNDEM 9.12.2019 13:16:00 0
Eğirdir’de Çöp Toplama Araçları yenilendi: 
Bu Araçlar 
Eğirdir’e
Yakıştı
Eğirdir Belediyesi tarafından ilçedeki Çöp Toplama Araçları Eğirdir'e Yakışır hale getirildi.
 
Bir süredir Eğirdir'de sürdürülen 'SIFIR ATIK PROJESİ' kapsamında pilot bölge olma yolunda ilerleyen Eğirdir Belediyesi çalışmalarını tüm hızla sürdürmektedir. Projeyi İlçeye yakışır bir şekilde sürdürebilmek adına Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün talimatları ve Zabıta Müdürü Ümit Metin'in nezaretinde Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan 3 adet çöp toplama aracı yapılan çalışmalarla yenilendi.
BU HİZMETLER ÖZVERİLİ
ÇALIŞMANIN SONUCU
Özverili çalışmalar sayesinde yeni haline kavuşmuştur. İlçede çöp toplama ve nakil işlemlerinde kullanmış olan Eğirdir Belediyesine ait 3 adet çöp toplama aracı zamanla yıpranmış ve belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan demir atölyesi, boya atölyesi ve elektrik birimi personellerin yapmış olduğu özverili çalışmalar sayesinde yeni haline kavuşmuştur.
BAŞKAN VELİ GÖK’TEN
PERSONELE TEŞEKKÜR
Yapılan çalışmalar sayesinde hem ilçemizin temizliği hem de çöp toplama araçlarına uygulanan görsellerle ilçemizin tanıtımının yapılması sağlanmıştır. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök, bu çalışma da emeği geçen tüm personeline teşekkür etti.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °