Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis Üyelerinden; Isparta Belediye Meclisine Ziyaret

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis Üyelerinden; Isparta Belediye Meclisine Ziyaret

ISPARTA 11.06.2021 14:34:00 0
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis Üyelerinden;  
Isparta 
Belediye Meclisine
Ziyaret
HABER: Yunus ÖZLER 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis Üyeleri Isparta Belediye Meclisi’ni ziyaret etti. Başkan Gök, toplantıda Belediye Meclis Üyelerine Eğirdir ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

 
Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
EĞİRDİR BELEDİYE MECLİSİ,
ISPARTA BELEDİYESİ’NİN KONUĞU OLDU
Ancak, Isparta Belediye Meclisinin bugünkü toplantısında sürpriz konukları vardı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis Üyeleri Isparta Belediye Meclisi’ni ziyaret ederek toplantıya katıldılar.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “GÖL İLE
BÜTÜNLEŞEN EĞİRDİR’İMİZ AYRI BİR GÜZEL”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantı öncesi konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Eğirdir bizim çok güzel bir ilçemiz. Diğer ilçelerimiz de güzel ancak, Göl Eğirdir ilçemize ayrı bir güzellik katıyor. Bugün Meclis toplantımızın sürpriz ziyaretçileri var. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Başkanımız ve Belediye Meclis üyeleri bizleri ziyarete geldiler. Kendilerinin bu ziyareti bizi çok mutlu etti. Kendilerine hoşgeldiniz diyoruz” dedi.
“EĞİRDİR HEM TARIMSAL
HEM TURİZM DEĞERLERİNE SAHİP”
Belediye Başkanı Başdeğirmen, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün Başkan Başdeğirmen ve tüm meclis üyelerine getirdiği elma ürünlerinden oluşan hediye paketi hakkında da açıklamalarda bulunarak; “Elma konusunda Dünya’da Türkiye, Türkiye’de Isparta ve Isparta’da ise Eğirdir ve çevresi akla getir. Elma sadece meyve olarak kalmadı. Elmanın suyundan cipsine kadar birçok ürünü imal edildi. Bu son derece sevindirici bir olay” dedi.
BAŞKAN GÖK; “ISPARTA’MIZIN
DEĞERLERİYLE BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kürsüye teşriflerini rica ettiği Eğridir Belediye Başkanı Veli Gök de kürsüde Isparta Belediye Meclisine hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Gök konuşmasında; “Öncelikle, Eğirdir’imizden sizlere selam getirdim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Baktığımızda, son zamanlarda Isparta şehrimizin gerçek değerini birlikte yaşadığını ve büyüdüğünü görüyoruz.
“ISPARTA BELEDİYESİ İLE BİRLİK
VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ”
Bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Amacımız, ilçe belediyesi olarak il belediyesinin fikirlerinden yararlanmak ve tecrübe edinmektir. Kaldı ki, biz her zaman büyüğümüz olarak gördüğümüz il belediyemizle birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Sizlere, bu misafirperverliğinizden dolayı ilçem ve meclis üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
HOŞGELDİNİZ
MESAJI PAYLAŞTILAR
Toplantıda daha sonra sırasıyla; MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker, İYİ Parti Grup Sözcüsü Hasan Karaca ve Bağımsız Üye Ramazan Kabalak söz alarak Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis üyelerine hoşgeldiniz mesajlarını ilettiler.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °