Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; Mühendislerini Unutmadı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; Mühendislerini Unutmadı

ISPARTA 8.12.2020 10:22:00 0
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; 
Mühendislerini 
Unutmadı
Ülkemizde en önemli meslekler arasında gösterilen mühendislik her yıl 5 Aralık günü kutlanıyor. Bu münasebetle Eğirdir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan mühendislerle bir araya gelen Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK onlara yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti.
 
Mühendis, insanların her türlü ihtiyacını karşılamaya dayalı yol, köprü, bina gibi bayındırlık; tarım, beslenme gibi gıda; fizik, kimya, biyoloji, elektrik, elektronik gibi fen; uçak, otomobil, motor, iş makineleri gibi teknik ve sosyal alanlarda uzmanlaşmış, belli bir eğitim görmüş kimsedir.
 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK yaptığı konuşmada ‘Mühendislik kimliğini elde etmek için belli bir emek verdiniz, her geçen günde kendinizi yenilemek zorundasınız öylede bir zorunluluk var. Günün şartlarına ve teknolojisine ayak uydurmak, dünyadaki yenilikleri görmek, tespit etmek bunu ilçemize uyarlamak gerçekten önemli. Ben bugüne kadar vermiş olduğunuz emekler ve bundan sonrası içinde teşekkür ediyorum. Her gün yeni bir projeye kafa yormak önemli. Çok güzel eserler ortaya koyuyorsunuz.’ dedi.
 
Eğirdir Belediyesi’nde görev yapan Birim Mühendisleri ve sorumluları Başkan Veli GÖK’e kendilerini unutmadığı için minnettar olduklarını ve çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °