Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Egezemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız; Zeminin Güçlü Olması Binanın Güçlü Olması Kadar Önemlidir

Egezemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız; Zeminin Güçlü Olması Binanın Güçlü Olması Kadar Önemlidir

ISPARTA 10.12.2023 21:35:00 0
Egezemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız;  Zeminin Güçlü Olması Binanın  Güçlü Olması Kadar Önemlidir

Egezemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız, zemin güçlendirme ve temel kazık yöntemlerinin binanın sağlamlığı için son derece önemli unsurlar olduğunu söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği tarafından ‘Temel Mühendisliği Tasarım ve Uygulamaları, Zemin Güçlendirme ve Temel Kazık Yöntemleri’ konulu seminer düzenlendi. 

ZEMİN GÜÇLENDİRME

SEMİNERİNE

YOĞUN KATILIM 

Geçtiğimiz gün saat 14.30' da Temsilcilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ve inşaat sektöründe en yaygın olarak kullanılan zemin güçlendirme konusunda işin Uzmanı olan Egezemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız, konuşmacı olduğu seminere, odaya mensup İnşaat Mühendisleri katıldı. 

KORKMAZ; “SİZ DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ 

İÇİN TEKNİK SEMİNERLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Seminer programının açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, zemin güçlendirme ve temel kazık yöntemlerinin bir binanın inşaasında son derece önem arzettiğini belirterek; “Öncelikle seminerimize hoşgeldiniz diyorum. Katılımlarınız bizi son derece memnun etmiştir. Siz değerli üyelerimize mesleğimizin her kolunda bilgilendirmek için işin uzmanlarını sizlerle buluşturuyoruz. Bugün de ‘Temel Mühendisliği Tasarım ve Uygulamaları, Zemin Güçlendirme ve Temel Kazık Yöntemleri’ konulu bir seminer tertip ettik. Ben sözü, seminerimize konuşmacı olarak katılan ve davetimizi kırmayan değerlin meslektaşımız Egezemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız’a bırakıyorum” dedi. 

YILDIZ’DAN TEKNİK SEMİNER 

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz’ın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından; Egezemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız tarafından ‘Temel Mühendisliği Tasarım ve Uygulamaları, Zemin Güçlendirme ve Temel Kazık Yöntemleri’ konulu seminer gerçekleştirildi.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °