Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Eczacılar Odası’ndan Ankara Çıkarması

Eczacılar Odası’ndan Ankara Çıkarması

ISPARTA 26.10.2019 08:28:00 0
Eczacılar Odası’ndan Ankara Çıkarması
Isparta 15. Bölge Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkan Saygın Garğın ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya giderek bir dizi ziyarette bulundular.
 
ECZACILAR ODASINDA SAYGIN
GARĞIN DÖNEMİ YENİDEN BAŞLADI
Bilindiği gibi, Isparta – Burdur 15. Bölge Eczacılar Odası’nda  geçen ay yapılan kongrede Saygın Garğın, bir dönem aradan sonra yeniden başkan oldu. Tek liste ile gidilen kongrede Garğın, başkanlığa seçildi. Yönetim Kuruluna ise Esra Nemli Kurtbolat, Tarık Çetinkaya, Ahmet Burak Deniz, Ertan Tekeli seçilmişlerdi.
YENİ YÖNETİM ANKARA’DA BİR
DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU
Bu doğrultuda, Saygın Garğın başkanlığındaki Isparta – Burdur 15. Bölge Eczacı Odası Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundular.
ECZACI MESLEKTAŞLARINA ZİYARET
Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak Türkiye İlaç Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanvekili Dr. Ecz. Harun Kızılay’ı ziyaret eden Ispartalı Eczacılar daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek burada kendileri gibi Eczacı olan Meslektaşları CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nevin Taşlıçay’ı ziyaret ettiler.
ISPARTA MİLLETVEKİLERİNE ZİYARET
Isparta 15. Bölge Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkan Saygın Garğın ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra TBMM’de Isparta’yı temsil eden; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’u makamlarında ziyaret ettiler.
ECZACILARIN YAŞADIĞI
SORUNLAR DİLE GETİRİLDİ
Yapılan ziyaretlerde sağlık ve eczacılık alanında yaşanan sorunlar ilgili ve yetkililere iletilirken, kendilerinden çözüm noktasında yardım talep edildi. 








Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °