Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Dünya devinin nakliye ihalesi Gümüşgün Kooperatifi’nin

Dünya devinin nakliye ihalesi Gümüşgün Kooperatifi’nin

GÜNDEM 6.12.2018 13:44:00 0
Dünya devinin nakliye ihalesi Gümüşgün Kooperatifi’nin
S.S Gümüşgün ve Çevresi Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ramazan Ulupur, yaklaşık 3 aydır süren çalışmalar neticesinde Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinde kurulu bulunan dünya devi CCİ’nin nakliye ihalesini 3 yıllığına aldıklarını belirtti.
 
Yıllar önce Keçiborlu İlçe merkezinde faaliyetine başlayan ve daha sonraları Organize Sanayi Bölgesi kavşağına gelerek burada işlerine devam eden S.S Gümüşgün ve Çevresi Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, bugün Isparta ekonomisine büyük katkı sağlar vaziyete geldi. Deyim yerindeyse Isparta’nın bacasız fabrikası olan kooperatif 180 üye ve 280 araçla İlimizin hatta bölgemizin nakliyesini yapıyor. Bugüne kadar Isparta’nın lokomotifi olmuş fabrikaların yükünü taşıyan kooperatif gün geçtikçe hedeflerini ve işlerini de büyütüyor.
CCİ’NİN İHALESİ GÜMÜŞGÜN KOOPERATİFİNDE
Kooperatif Başkanı Ramazan Ulupur, yaklaşık 3 aydır dünya markası CCİ’nin nakliyesi ihalesine hazırlandıklarını ve geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ihalenin kendilerinde kaldığını ifade etti. Kooperatif olarak büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Ulupur, ‘’Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren CCİ’nin nakliyesini almak için büyük bir özveriyle hazırlığımızı yaptık. Yılların verdiği tecrübemiz ve hizmet kalitemizi de ortaya koyarak girdiğimiz ihale nihayetinde bizde kaldı. Çok mutluyuz. Bu başarı tüm üye arkadaşlarımızın ve ekibimizin başarısıdır’’ dedi.


BASİT BİR NAKLİYE İŞİ DEĞİL
Öte yandan bu işin bakıldığında sadece bir nakliye işi gibi göründüğünü ancak Isparta için büyük bir olay olduğunun altını çizen Başkan Ulupur şöyle devam etti; ‘’Bizler 180 üyesi bulunan küçük ama köklü bir kooperatifiz. Dışarıdan bakıldığında bu iş basit bir nakliye işi gibi görünüyor ancak biz CCİ’nin Türkiye’de yaklaşık 250 noktasına bu hizmeti vereceğiz. 3 yıl boyunca dünya markası olan bu firmanın tüm nakliye işini bundan böyle 3 yıllığına bizler yapacağız. Daha önce bu işi yine ülkemizde nakliye sektörünün ileri gelen büyük firmaları yapıyordu. Biz bu ortamda nakliye işini almayı başardık ve büyük sorumluluklarımız var. Ancak tüm üyelerimiz işlerini en düzgün biçimde yerine getiren aldıkları işin hakkını veren büyüklerimiz ve kardeşlerimizden oluşuyor. Zaten bu disiplin ile çalışmıyor olsak bugün bu noktaya gelemezdik.

ISPARTA’DA BU İŞTEN CİDDİ ANLAMDA FAYDALANACAK
Bu nakliye ihalesini biz aldık fakat bundan Isparta’daki sektör temsilcilerimiz de faydalanacak. Peki nasıl? Biz mevcut üyelerimizle ya da imkânlarımızla yetebildiğimiz kadar bu işin üstesinden geleceğiz. Bunun dışında yaptığımız daha nice işler var. Yetişemediğimiz yerden sektör temsilcilerimizin de buralardan faydalanması için davetlerde bulunacağız. Aynı zamanda tamir, bakım, akaryakıt iş gücü gibi alanlarda Isparta esnafımız Isparta insanımız da ekmek yiyecek. Çok yönlü bir iş. İnşallah Allah bizi utandırmaz ve aldığımız bu işten yüzümüzü güldürür. Başta yönetimim ve üyelerim adına şimdiden tüm Isparta’ya hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. S.S Gümüşgün ve Çevresi Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak en dipten geldik ancak geldiğimizi yeri asla unutmadık. Başarılamayacak hiçbir iş yoktur. Biz bunun bir örneğini sergilemiş bulunuyoruz. Bu işte emeği geçen ve gelecekte geçecek herkese de şimdiden teşekkür ediyorum.’’

 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °