Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Dün Cinayete Kurban Giden; Cahit Hoca Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Dün Cinayete Kurban Giden; Cahit Hoca Son Yolculuğuna Uğurlanacak

ISPARTA 29.01.2023 12:16:00 0
Dün Cinayete Kurban Giden;  Cahit Hoca  Son Yolculuğuna  Uğurlanacak

Dün sabah saatlerinde yöneticisi olduğu apartmanın otoparkında ölü olarak bulunan ve güvenlik işi için yanına gelen S.Ç. isimli şahıs tarafından kemerle boğularak öldürüldüğü belirlenen Emekli Öğretmen 71 Yaşındaki Hüseyin Cahit Erdoğan bugün son yolculuğuna uğurlanacak. 

YILLARIN EĞİTİMCİSİYDİ 

Isparta’da emekli öğretmen 71 yaşındaki Hüseyin Cahit Erdoğan, yöneticisi olduğu sitenin otoparkında ölü bulunmuştu. Erdoğan’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Şüpheli emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

APARTMANIN OTOPARKINDA

ÖLÜ OLARAK BULUNMUŞTU 

Fatih Mahallesi’nde bulunan bir sitenin bodrum katında bulunan Site yöneticisi olan ve emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan ölü bulunmuştu. Olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheli S.Ç. yakaladı. Gözaltına alınan S.Ç. ifadeye alındı.

KEMERLE BOĞULARAK 

ÖLDÜRÜLMÜŞ! 

S.Ç'nin site yöneticisi Erdoğan ile güvenlik görevlisi işi için görüştüğü ve bu sırada tartışma çıktığını ve tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erdoğan'ı kemerle boğarak öldürüldüğü öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA 

UĞURLANACAK 

Dün cinayete kurban giden Emekli Öğretmen 71 Yaşındaki Hüseyin Cahit Erdoğan bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Merhum Erdoğan’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Halıkent Camide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Medya32 ailesi olarak Merhum Hocama Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °