Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Dolandırıcılıkta SINIRI Aştılar!

Dolandırıcılıkta SINIRI Aştılar!

ISPARTA 12.09.2023 19:08:00 0
Dolandırıcılıkta SINIRI  Aştılar!

Muhammet Furkan Erdal, 3 yıl önce yırtıp attığı Kredi Kartından internet üzerinden dolandırıcılık yöntemiyle 28 bin 274 lira 77 kuruş çekildiğini belirterek, hırsızların bir an önce bulunmasını istedi. 

ERDAL, “O KARTI HİÇ 

KULLANMADIM” 

Hiç kullanmadığı kredi kartı hesabından para çeken dolandırıcılarla ilgili gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Muhammet Furkan Erdal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Üç yıl önce talepte bulunmadığım halde bir banka tarafından şahsıma kredi kartı gönderildi. Bende kartı alıp kırdım ve çöpe attım ve o kartla ilgili hiçbir işlem yapmadım. 

“KULLANMADIĞIM KREDİ KARTI 

HESABIMDAN 28 BİN TL ÇEKİLMİŞ” 

Ancak, geçtiğimiz günlerde tarafıma gönderilen Hesap Özeti ile adeta şok oldum. Zira, hesap özeti belgesinde 3 yıl önce kırıp attığım kredi kartı hesabımdan 21 Temmuz ila 1 Ağustos 2023 tarihleri arasında toplam 22 defa çeşitli miktarlarda toplam 28 bin 274 lira 77 kuruş çekildiğini gördüm. Hemen bankaya giderek dilekçe verip kredi kartını iptal ettirdim. Dolandırıcılığın daha da ilginç tarafı ise internet üzerinden olması kadar para çekim işlerinin İngiltere’nin Londra’da yapılmış olması. 

“DOLANDIRICILARIN BİR AN ÖNCE 

YAKLANMALARINI İSTİYORUM” 

Bu konuda gerekli tüm mercilere başvurularımı yapacağım. Yetkililerden de dolandırıcıların kısa zamanda tespit edilerek yakalanmasını talep ediyorum” dedi. 

 

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °