Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Doğalgaz Bedava Olunca; Tüp Fiyatları Dibe Vurdu!

Doğalgaz Bedava Olunca; Tüp Fiyatları Dibe Vurdu!

EKONOMİ 22.05.2023 09:32:00 0
Doğalgaz Bedava Olunca; Tüp Fiyatları  Dibe Vurdu!

Doğalgaz bedava oldu 12 kg büyük mutfak tüpü fiyatına 38 TL'lik DEV İNDİRİM açıklandı! İpragaz Aygaz Milangaz tüp fiyatları…

Mutfak tüpü büyük tüp ve küçük piknik tüpü fiyatları için beklenen Mayıs indirimi açıklandı. En ucuz tüp fiyatı hangisi işte o kampanyalar

Doğalgaz bedava oldu 12 kg büyük mutfak tüpü fiyatına 38 TL'lik DEV İNDİRİM açıklandı! İpragaz Aygaz Milangaz tüp fiyatları - Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde yaptığı doğalgaz keşfi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama ile bedava doğalgaz müjdesi vermişti. 

1 ay boyunca bedava olan doğalgaz sonrasında ise 12 ay boyunca mutfakta bedava olmuş ve aylık 25 m3 doğalgazın ücretsiz verileceği ifade edilmişti. Doğalgazın bedava olmasının ardından tüp kullanan kişiler kendilerine de bedava tüp verilmesini talep etmiş ancak bu çağrı yanıtsız kalmıştı. Süreçte beklenen indirim müjdesini İpragaz verdi. İpragaz büyük tüp fiyatına özel kampanya açıkladı. 

İPRAGAZ TÜP KAMPANYASI BAŞLADI! 

12 KG MUTFAK TÜPÜ 310 TL OLDU

Tüp fiyatlarına özel indirim kampanyası açıklayan İpragaz "Kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 16 Mayıs 2023 - 23 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılmak için sepetinize almak istediğiniz ürünleri ekledikten sonra, sepetinize giderek aktif kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı seçmeniz gerekmektedir. Kampanya seçimi sonrası, kampanya koşullarını sağladığınız takdirde kampanya katılımınız gerçekleşecektir. Kampanya koşulları, belirlediğiniz konum için geçerlidir.

Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğunuz il/ilçe’nin konumunuzdan farklı olması durumunda kampanya koşulları farklılık gösterebilir. Kampanya fiyatları, tavsiye edilen kampanya fiyatlarıdır, bayiler kampanya fiyatları üzerinden de indirim yapılabilir iken, kampanya koşullarının sağlanması halinde bu fiyattan daha yüksek bir fiyata satış yapamazlar. Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz. Kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir. Her üye, kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir" diyerek merak edilen kampanya koşullarını açıkladı. 

AYGAZ BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ İLE KIYASLANDIĞINDA 38 TL İNDİRİM YAPILDI! EN UCUZ TÜP HANGİ MARKADA?

12 kg Aygaz Gri ev tüpü fiyatı: 350,00 TL

2 kg Aygaz Gri ev tüpü fiyatı: 68,00 TL

24 kg Aygaz forklift tüpü fiyatı: 702,00 TL

12 kg Aygaz Maksi (tombul) ev tüpü fiyatı: 350,00 TL

12 kg Aygaz Maksi uzun tüp fiyatı: 355,00 TL


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °