Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Diyanet – Sen ISPARTA Şubesi’nde; Devir – Teslim

Diyanet – Sen ISPARTA Şubesi’nde; Devir – Teslim

ISPARTA 17.11.2022 10:35:00 0
Diyanet – Sen ISPARTA Şubesi’nde;  Devir – Teslim

HABER: Yunus ÖZLER

Diyanet – Sen Isparta Şubesinin 5. Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Mevlüt Tosun, görevi Osman Akçil’den devraldı.

 

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet – Sen) 5’inci olağan genel kurulu geçtiğimiz gün Isparta Öğretmenevi Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. 20 yıldır bu görevi başarıyla sürdüren mevcut Başkan Osman Akçil’in tekrar aday olmadığı kongrede Mevlüt Tosun önderliğindeki liste seçilerek göreve getirildi.  

DİYANET – SEN’DE

DEVİR – TESLİM

TÖRENİ YAPILDI

Bu doğrultuda dün; Diyanet – Sen Isparta Şubesinde Devir – Teslim Töreni gerçekleştirildi ve Sendikanın 5. Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Mevlüt Tosun, görevi Osman Akçil’den devraldı.

AKÇİL; “GÖREVİNİZDE

BAŞARILAR DİLERİM”

Devir – Teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Diyanet – Sen Şubesi eskimez başkanı Osman Akçil; “Yeni göreviniz hayırlı olsun, Allah - ü Teala muvaffak eylesin. Size ve yönetiminize başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz her daim sizin yanınızda olduğumuzu ve her konuda yardımcı olacağımızı da ifade etmek istiyorum” dedi.

TOSUN; “BU BİR

BAYRAK YARIŞIDIR”

Diyanet – Sen Isparta Şubesi yeni Başkanı Mevlüt Tosunda Devir – Teslim Töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün itibariyle bayrağı biz devralıyoruz. Zamanı geldiğinde bir başka arkadaşa da biz devredeceğiz.

“OSMAN HOCAMIZ

SENDİKAMIZDA BÜYÜK

BİR İZ BIRAKTI”

Osman Akçil hocamız, Diyanet camiamızda uzun yıllardan beri Diyanet-Sen Isparta Şubesi’nde başkanlık yapan, Diyanet-Sen denince akla gelen ilk isim olan kişidir ve bu noktada sendikada büyük bir iz bırakmıştır. Olgunluğuyla, tebessümüyle, güler yüzlülüğüyle bizlere güzel bir örnek oldu. İnşallah bayrağı bize teslim etti, biz de Osman hocamızdan aldığımız bu güzel görevi, kendinin bıraktığı güzel örneklerle devam ettireceğiz.

“DİYANET – SEN YOLUNA

EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEK”

Zaman zaman da kendinin güzel fikirlerinden de istifade edeceğiz. Amacımız sendikamızı daha güçlü yerlere, daha güzel hedeflere ulaştırmak. İnşallah kendisi ve ekibiyle birlik beraberliğimiz devam edecek. Bizde bundan sonraki hayatında başkanımıza ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

BİBİRLERİNE NEZAKETİN

TEMSİLİ ÇİÇEK

TAKDİM ETTİLER

Törende yapılan konuşmaların ardından Halef – Selef Başkanlar Osman Akçil ve Mevlüt Tosun karşılıklı olarak birbirlerine çiçek takdim ettiler. Tören, çekilen fotoğrafla son buldu.

DİYANET – SEN ISPARTA ŞUBESİ

DEVİR – TESLİM TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Anahtar Kelimeler: Diyanet ISPARTA Şubesi’; Devir Teslim
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °