Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 21.12.2022 13:55:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun’a;  Hayırlı Olsun Ziyareti

Diyanet – Sen Genel Merkez Yöneticileri, geçtiğimiz ay yapılan kongrede göreve seçilen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundular. 

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarete Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun, Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Kütük’ün yanı sıra Şubenin eski Başkanı Osman Akçil ile Başkan Yardımcısı Yaşar Gök de hazır bulundular. 

DİYANET – SEN GELEN MERKEZİNDEN

ISPARTA ŞUBESİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

Ziyaret için Ankara’dan gelen Diyanet – Sen Genel Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) Mehmet Yaman, Diyanet – Sen Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) Ali Güzeldal, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim) Cebrail Yakışır ve Diyanet – Sen eski Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Bayram Gür ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Bilindiği gibi, Diyanet – Sen olarak Ekim ve Kasım aylarında ülke genelinde kongrelerimizi yaptık. Isparta Şubemizin kongresi de bunlardan birisiydi. 

“OSMAN HOCAMIZ VE

YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR 

EDİYORUZ” 

Bu kongremizde, yaklaşık 20 yıldır Isparta Şubemizde Başkanlık görevini sürdüren değerli arkadaşımız Osman Akçil hocamız ve yönetimi görevini Mevlüt Tosun hocamız ve yönetimine devretti. Bu işler bir bayrak yarışıdır. Bu zamana kadar bu görevlere gelen arkadaşlar görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olmuşlardır ve bundan sonra gelecekler de aynı şekilde çalışmalarını sürdüreceklerdir. 

“MEVLÜT HOCAMIZ VE 

YÖNETİMİNE HAYIRLI 

UĞURLU OLSUN” 

Biz, Genel Merkez yönetimi olarak Isparta Şubemizin uzun yıllar başkanlığını yapan Osman Hocamıza ve yönetimine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni şube başkanımız Mevlüt Tosun hocamız ve yönetimine de almış oldukları bu görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dediler. 

Ziyaret daha sonra karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi. 

 


Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °