Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun; Yeterli Değil Ve Kabul Edilemez

Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun; Yeterli Değil Ve Kabul Edilemez

ISPARTA 4.01.2023 09:47:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun;  Yeterli Değil  Ve Kabul Edilemez

Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan % 25’lik zammın yeterli olmadığını ve kabul etmediklerini bildirdi. 

Başkan Tosun konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanı'mızın açıklamış olduğu %25’lik zammı Diyanet-Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak kabul etmediğimizi ve yeterli bulmadığımızı tüm kamuoyu ile paylaştık. 

Bu oranın arttırılması ve ilave bir seyyanen zam için tepkimizi bu akşam Ak Parti STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin UYGUN’a aktardık, bu konudaki kararlılığımızı ortaya koyduk.

Genel Merkezimizin Kamu Görevlileri ve hizmet kolu çalışanlarımız ile ilgili bugüne kadar vermiş olduğu mücadele ortadadır. 

24 yıllık mücadelemizde her türlü zorluğu ve sıkıntıyı birlikte omuz omuza vererek aştık. Eylemse eylem. Söylemse söylem. Mücadeleyse mücadele. Mücadeleden hiçbir zaman geri durmadık.

Arkamızda güçlü Diyanet-Sen teşkilatı olduğu sürece de hiç kimseden icazet almadık. Nasıl ki bugüne kadar yaşadığımız süreçleri yüzümüzün akıyla ve başarıyla aştıysak bu süreci de hep birlikte aşacağımızdan teşkilat mensuplarımızın endişesi olmasın. Tüm teşkilatımızı birlik ve beraberliğe davet ediyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °